Скандал с погребална агенция за тялото на Костадин

Скандал се разигра заради погребална агенция, която е взела от моргата тялото на Костадин - детето, което бе блъснато на пешеходната пътека край село Атия, докато отивало на спирката, за да хване автобуса за Бургас.

Скандалът е, че тялото е предадено от моргата на агенцията, без никой от близките да я е наемал.

Става дума за погребалната агенция "Архангел Михаил". Шефът и обяснил, че му се обадила лелята на момчето и тя поискала услугите им. В същото време близките на детето недоумяват кой се обадил, защото лелята не е звъняла на този номер. Скандалът лъснал, когато близките се обърнали към съвсем друга агенция и тогава разбрали, че тялото вече е предадено.

Бащата на детето - Апостол, който е международен шофьор е пристигнал спешно от Франция за погребението. той и майката Наташа били в абсолютен шок от случилото се и не можели да направят нищо. Бащата бил на успокоителни.

Созополският общинар Христо Бърдуков, известен още като острие от Господари на ефира, е близък приятел на бащата Апостол и също е в неведение как от моргата са предали тялото на Костадин, без да са сигурни, че това е агенцията посочена от близките.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони