Скарлет Йохансон лъска имиджа на НАСА в нов филм

Задачата на Скарлет е да поправи накърнения публичен имидж на НАСА.

„Покажи ми Луната“ на екран от 12 юли

Заснемат фалшиво кацане на Луната

На 12 юли е българската премиера на „Покажи ми Луната“ със Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм. Тази романтична комедия със звезден актьорски състав отвежда зрителите до вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на „Аполо 11“ със смесица от драматични обрати с високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар.

В "Покажи ми Луната" се запознаваме с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да "продаде" Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи. Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен.

Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва...

Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм

Режисьор е Грег Берланти („С любов, Саймън“, „Такъв е животът“). Сценарист е Роуз Гилрой, по идея на Бил Кирщайн и Кийнан Флин. Продуценти са Скарлет Йохансон, Джонатан Лиа, Кийнън Флин и Сара Шехтер. Актьорският състав включва още Уди Харелсън, Джим Раш, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Ноа Робинс, Колин Уудъл, Кристън Цубер, Доналд Елис Уоткинс и Рей Романо.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино