Ски зоната в Банско с нова програма за лоялни криенти

Нова програма за лоялни клиенти стартира в Банско от зимния сезон 2018 / 2019 - Bansko Loyalty Club, обяви Атанас Малеев от "Юлен". Целта е концесионерът на ски зоната да бъде лоялен към клиентите, които от години предпочитат да карат ски или сноуборд в най-добрия зимен курорт на Балканите.

"Програмата за лоялни клиенти е насочена към онези любители на зимните спортове, които закупуват сезонни карти. Всеки може да се възползва от нея, като предимствата за лоялните клиенти се увеличават с всяка изминала година. Програмата включва три вида карти -  Silver, Gold  и Platinum, коментира още Малеев. Всички бонуси, които клиентите могат да използват са написани в сайта www.basnkoski.com.

"Програмата влиза в сила от изминалия ски сезон - ако сте притежавали сезонна карта за лифтовете през 2017/2018 и закупите отново такава за ски сезон 2018/2019, тя вече ще е Silver Card и Вие ще можете да се възползвате от всички привилегии, които ви осигурява тя. Чрез тази нова програма Юлен АД иска да се отблагодари на своите лоялни клиенти и да направи престоят им в ски зоната и в Банско още по-приятен", допълни още Малеев.

Коментари

Задължително поле