Станислав Трифонов: Дончева повече няма да бъде избрана за депутат в парламента

Слави Трифонов

Лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов отговори във Фейсбук на Татяна Дончева, която в интервю пред bTV нападна лично него и партията му. 

Според Трифонов Дончева няма да бъде избрана за депутат в следващият парламент и я обвини, че говори лъжи без факти.

Ето какво написа той: 

Гледах на живо предаването на Цветанка Ризова по bTV, в което гост беше Татяна Дончева. Всъщност, не беше на гости Татяна Дончева. Беше на гости вестник "Шок". Не - "Уикенд" беше. Не, не, вестник "Папараци" или вестник "Сензация". Абе, де да знам, един от тия беше. Защото заместник-председателят на парламента не може да гостува в национална телевизия и да говори такива лъжи и обиди. Без факти. Без доказателства. Без морал. Жълти. Гнусни. Унизителни. Защото, ако приема факта, че не жълт вестник, а заместник-председателят на парламента говори по подобен начин, трябва да приема, че ние сме избрали жълт вестник за заместник-председател на парламента. А това не говори добре за нас.

Но Татяна Дончева няма да бъде повече заместник-председател на парламента, даже няма да бъде депутат в парламента, защото няма да я изберат на следващите избори. Което говори добре за нас.

https://www.facebook.com/STTrifonov/posts/2632550757053095

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика