Славчев: След буриите и катаклизмите ще се види кои са лидерите в "Левски"

Симеон Славчев е вторият играч на "Левски", взел участие в инициативата на "сините" "У дома с..." след Холмар Ейолфсон. Халфът на столичния гранд отговори на въпросите на феновете, след като преди това показа част от своя дом. Опитният футболист призна, че трудните времена в тима ще покажат и кои са лидерите в съблекалнята на 26-кратните шампиони.

"Лидер не се става току- така, искат се качества, постоянство и правилно поведение на терена и извън него. След всички тези бурии и катаклизми, ще видим кой е лидер и кой не."

Според българския национал, не всеки играч, стъпвал на стадион "Георги Аспарухов" е бил наясно с мащабите на клуба: "Малко футболисти осъзнават какво е "Левски". Не всеки осъзнава тежестта и напрежението, за да се справят в клуба. Трудно е."

Славчев призна, че все още не е готов за игра, след като счупи пръст на крата непосредсвено преди старта на пролетния дял в Първа лига. Полузащитникът тренира по два пъти на ден, един от които е на "Герена".

"Мечтая за трофей с "Левски". Надявам се сегашният момент да остане в историята на клуба като един белег и да покаже колко силни сме. Чувството да играеш пред феновете на "Левски" е неописуемо."

Коментари

Задължително поле