Слагат финал на "Вятърничав" в Турция

Акън Акънйозю и Ебру Шахин се издигнаха до върха на популярността с този сериал.

Скандал при снимките на последния епизод

Зрителите загубиха интерес към дългата поредица

Поради ниски рейтинги, сериалът "Вятърничав" се сбогува с публиката. В продължение на 3 сезона в Мардин се снима успешният телевизионен сериал, който със своята история, родена от отмъщение, спечели сърцата на милиони фенове по целия свят. Изпълнителите на ролите на Миран и Реян - Акън Акънйозю и Ебру Шахин, се издигнаха до върха на популярността тъкмо с този сериал. Но бремето на славата е тежко, работата през деня и нощта е трудна, екипът е голям, така че от време на време на снимачната площадка възникват конфликти.

Според журналиста Бирсен Алтунташ, последният скандал бил с актьорът Акън Акънйозю, при заснемането на последния, 69-и епизод. И така, целият екип на филма седял с часове и чакал пристигането на екранния Миран. И това не бил първият подобен случай, той непрекъснато закъснявал за снимки. Търпението на екипа свършило и някои от хората започнали да негодуват колко дълго още могат да го чакат.

След пристигането му възниква скандал, който почти прераства в бой. Акън Акънйозю скача на координатора на екипа, но е спрян от присъстващите. Ядосан, актьорът напуска снимачната площадка на "Вятърничав" и работата била отложена за следващия ден.

По-рано продуцентът на филмовата компания Mia Yapim - Бану Акдениз, направи изявление на официалния сайт на сериала, че "Вятърничав" върви към своя финал. Тя пусна една сълза по този повод, признавайки, че историята за невъзможната любов на Реян и Миран остава да живее на екрана в продължение на само още три епизода. Каналът ATV се сбогува със сериала в 69-ия епизод. Както се видя в Twitter, дори феновете на телевизионната поредица бяха доволни от тази новина.

По това време авторката на едноименния роман "Вятърничав" - Сюмейе Езел Коч, написа третата книга, като поиска от нейната страница в социалните мрежи хората да не вярват на екипа на сериала, че поредицата не свършва, намеквайки че е време да се прочетат нейните книги.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали