Снахата на Бекъмови атакува Холивуд

Никола Пелц влезе в киноиндустрията след 6-годишна подготовка.

Никола Пелц пусна първия си филм, на който е режисьор, сценарист и изпълнител на главната роля

Оплюха милиардерската щерка, че играе беднячка

Никола Пелц и съпругът й Бруклин Бекъм често са наричани „най-известните безделници“ сред богаташите. Големият син на Виктория и Дейвид Бекъм още не може да си намери място под слънцето – отначало се занимаваше с фотография, после стана модел, след това започна да готви и отвори ресторант, който просъществува само няколко дни. Съпругата му официално се води актриса. От време на време тя се снима като модел и се опитва да бъде инфлуенсър. Сега обаче Никола стана и режисьор, и сценарист, както и изпълнител на главната роля в първия си филм – „Лола“.

Премиерата на лентата бе в Лос Анджелис в началото на февруари, а на 9 февруари беше пусната на големите екрани. Цялостната подготовка и реализация на филма – от написването на сценария до заснемането - са отнели цели шест години. 

Както казва самата Никола Пелц, „зрителят ще стане свидетел на история за травма на поколенията, устойчивост и безусловна любов“. Нейната героиня, Лола, е най-голямата дъщеря в бедно семейство, където деспотична майка управлява всичко. Тя се опитва по всякакъв начин да спечели пари, за да може да избяга с по-малкия си брат, но в провинциално градче възможностите са ограничени - стриптийз, проституция...

Без да има претенции за шедьовър, „Лола“ привлече много звездни гости на премиерата. На първо място това беше семейство Бекъмови. Само преди година и половина всички писаха за неприязънта на Виктория Бекъм към снаха си. Тя беше обидена, че Никола не облече рокля от нейната модна марка на сватбата. Личеше си, че като цяло двете жени имат много разногласия. Изглежда всичко е останало в миналото. Днес на всяка обща снимка Виктория и Никола се прегръщат и усмихват, а в коментарите чуруликат колко се радват, че са едно семейство.

Снахата на Виктория Бекъм бе цялата в бяло, за разлика от свекърва си, която избра черния цвят.

Сред звездните гости на премиерата бяха близката приятелка на Никола Селена Гомес, актьорът Ейдриън Броуди с дизайнерката Джорджина Чапман, бивша жена на печално известния Харви Уайнстийн, и самият Илон Мъск.

Присъствието на Илон Мъск на премиерата изненада гостите.

Много преди филмът да излезе на голям екран, Никола Пелц се сблъска с критики: как може тя, наследницата на мултимилиардно състояние, да знае нещо за бедността и нуждата - и следователно да го играе автентично? „Иска ми се богати хора като теб да стоят настрана от опитите да разказват истории като тази. С вашите пари и ресурси бихте могли да направите много повече за жените, които живеят в тази реалност“, написаха гневни хора в социалните мрежи още преди да са гледали „Лола“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица