Снимат нов филм от поредицата „Междузвездни войни“

Педро Паскал играе Дин Джарин в сериала от „Междузвездни войни“ -„Мандалорецът“.

Педро Паскал с главна роля в лентата „Мандалорианецът и Гроуг“

От Дисни издадоха подробности за най-чаканите филми – „Аватар“ и „Капитан Америка“

Започва работата и по „Феноменалните 3“

Подробности за най-дългоочакваните нови филми през следващите години разкриха от кино гиганта „Дисни“ на мащабното събитие D23, което събра над 12 000 фенове в Калифорния.

Посетителите видяха ексклузивни кадри от "Мандалорианецът и Гроуг", който ще излезе през 2026 г. Това ще бъде първият филм от "Междузвездни войни" след "Възходът на Скайуокър" от 2019 г. Във филма на режисьора Джон Фавро ще участва актьорът Педро Паскал, който играе Дин Джарин – главният персонаж в спиноф сериала от „Междузвездни войни“ „Мандалорецът“.

Феновете на Дисни видяха ексклузивни кадри от "Мандалорианецът и Гроуг".

Фавро каза, че снимките на новата продукция са започнали преди няколко седмици. Премиерата на филма би трябвало да бъде през май 2026 г. 

Компанията Дисни, която произвеждаше по един нов филм от поредицата "Междузвездни войни" всяка година преди време, сега рязко забави темпото поради намаляващата боксофис възвръщаемост. „Връщаме "Междузвездни войни" на големия екран", заяви Дейв Филони, продуцент на новия филм - който е откъснат от стрийминг сериала "Мандалорианецът" и ще включва бебе Йода. Кадрите показаха симпатичното създание и неговия приятел наемник на заснежена планета.
Режисьорът на „Аватар“ Джеймс Камерън също се качи на сцената на провежданото на всеки две години събиране на феновете на компанията D23. Той обяви името на последната част от научно-фантастичния си франчайз, която трябва да излезе през декември 2025 г.

“Аватар 3“ тръгва на голям екран догодина.

"Новият филм „Аватар: Огън и пепел“ не е това, което очаквате. Но определено е това, което искате", заяви Камерън. Предишните два филма "Аватар" са най-касовият и третият най-касов филм на всички времена, като общо са спечелили 5,2 млрд. долара.

Снимки от новия филм, който в момента се продуцира в Нова Зеландия, показаха народа Na'vi, който танцува около лагерен огън, както и изображения на гигантски кораби и летящи зверове. Режисьорът обеща много емоции, както и "нови култури и обстановки, същества и нови биоми". "Ще видите много повече Пандора, планетата, която никога не сте виждали преди", каза той. Четвъртият и петият филм за "Аватар" са планирани за 2029 и 2031 г.

Междувременно творческият директор на "Пиксар" Пийт Докттър обяви, че е започнала работата по анимационния филм "Феноменалните 3".  Игралният римейк на "Лило и Стич" би трябвало да излезе по кината през лятото на 2025 г.

На D23 бяха представени и два пълнометражни филма - Фантастичната четворка във филмовата вселена на Marvel - The Fantastic Four: First Steps (ще се появи в кината на 25 юли 2025 г.), както и следващия филм за Капитан Америка - Captain America: Brave New World (в кината - на 14 февруари 2025 г.).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино