Снимат продължение на "Как се запознах с майка ви", Хилари Дъф в главна роля

Суперуспешният ситком "Как се запознах с майка ви" ще има своето продължение и главната роля в него ще се изпълнява от Хилари Дъф, съобщава Deadline.

10-те епизода ви "Как се запознах с баща ви" ще повтарят фабулата на предшественика си, но с нови герои - Софи (Хилари Дъф) разказва на сина си как е срещнала баща му.

Действието се развива през 2021 г., когато Софи и близките ѝ приятели търсят себе си и любовта в епохата на приложенията за срещи и безкрайните възможности.

"Как се запознах с майка ви" има общо 9 сезона, които се излъчват от 2005 до 2014 година. Създателите Крейг Томас и Картър Бейс и преди са правили опити да възкресят ситкома.

През 2014 г. те са предлагали вариант, в който участва Грета Гъруиг, но телевизията не го харесва. След още два неуспешни експеримента, стрийминг платформата на Дисни "Hulu" дава зелена светлина на проекта.

"Голяма фенка съм на "Как се запознах с майка ви" и не мога да повярвам, че Крейг и Картър ми повериха възможността да участвам в продължението", казва Дъф, която е и продуцент на сериала.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали