Собственикът на "Градус" Иван Ангелов: 95% от казаното от Светослав Илчовски е лъжа

95% от казаното от Светослав Илчовски е лъжа, заяви съсобственикът на "Градус" Иван Ангелов по време на изслушване в комисията за проверка на управлението на Борисов.

"Това са лъжи и не мога да си обясня защо журналисти и депутати стоят и слушат тези лъжи, защо ги разпространяват. В Библията е казано, че това е грях и знам, че Господ гледа. Всеки, че си отговаря за лъжите", добави Ангелов.

"Винаги съм купувал от Илчовски на по-високи цени всичкатта продукция. Показвам документи - на 280 лв. на тон съм купувал от него царевевица, а вижте тук - от друга фирма съм купил на 270 лв. Ето как пада едната му лъжа. За тези лъжи аз ще го дам на прокуратурата", заяви Иван Ангелов.

"Той ме обвинява мен в машинации. 20 години назад ми е направена данъчна проверка. Излиза ми разлика стотинки. Грешка на счетоводството. Нямам притеснения относно чистотата на работата си. Аз съм производител на месо. Много е тежко да произвеждате пилешко месо. При мен работят 1 700 човека. Общо за мен работят 4000 човека. Няма как те да взимат редовно заплати, ако аз съм този, който ме представя Илчовски", каза още той. 

"Илчовски твърди,че съм ползвал името на премиера в Монако, но това е лъжа и е срам! Никога не съм използвал името на премиера. Нито пред този господин, нито пред друг. "Градус" е с 29-годишна история. 150 млн. разплодни яйца произвеждаме и от тях 135 млн. яйца се изнасят в целия свят", добави бизнесменът.

Ангелов направи и изказване по отношение на твърдението, че е платил 5000 лв. на плейметка, която да прекара време с премиера. "Борисов не е какъв да е човек, не се занимава с такива неща. Това е под достойнството му. Може да си плати за много по-красива и по-скъпа плеймейтка от 5000 лв.", каза бизнесменът. Той не отрече, че е играл карти с Бойко Борисов, но допълни, че белот се играе с четирима души. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България