Оправдаха прокурор, бил невменяем

Наводнението във Венеция е повредило мозайки и колони в катедралата Сан Марко

Ловци от Норвегия и Гърция отстреляха 100 фазана

Затягат правилата за биоресторантите

Министър Ангелкова: Започваме дебат за повишаване на минималната застраховка за туроператори Tой е актуален и в чужбина след фалита на “Томас Кук”

MU-Vi.tv представя филм за Варна в Културния институт на България в Берлин

Разследват пловдивски полицай, взимал заеми без да ги връща

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 20 ноември 2019 г.

Волейболната федерация за натиска: Голословни твърдения

Причината за смъртта на 3-годишното дете от София е пневмония

Вучич: Имам хронично заболяване

Бялото братство с изненадваща прогноза на Учителя за България Могат да останат 300 хиляди българи, но възложената им от небето мисия - ще изпълнят, казал Дънов

Перничани твърдят, че графикът на водния режим не се спазва

Вицепремиерът Николова: Работим за изграждането на всеобхватно българо-индийско партньорство

Григор събира отбора рано в Австралия

Софийска окръжна прокуратура подкрепи номинацията на Иван Гешев за главен прокурор

Снимка: Архив

Софийската окръжна прокуратура подкрепи номинираният за нов главен прокурор Иван Гешев. Вчера Гешев остана единственият кандидат за поста, след като на заседанието на Пленума на Висшия съдебен съвет правосъдният министър отказа да предложи друга номинация за поста на обвинител номер едно.

В становището си магистратите от софийската окръжна прокуратура заявяват: „С настоящото становище изразяваме нашата подкрепа за номинацията направена от прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет за г-н Иван Гешев – Заместник на Главния прокурор на Република България за Главен прокурор на Република България. Считаме, че г-н Иван Гешев притежава необходимите професионални и нравствени качества изискващи се за заемане на длъжността. Същият има дългогодишен опит в Прокуратурата на Република България, който факт е от съществено значение за решаване на проблемите и отговорностите на професията.“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.