София Вергара е шефка на наркокартел

Актрисата ще влезе в ролята на Гризелда Бланко

В новата си роля София Вергара (51) няма да носи високите токчета и тесните рокли, с които играеше Глория в "Модерно семейство". Колумбийската актриса влиза в образа на Гризелда Бланко, нейна сънародничка и лидер на опасен наркокартел, в предстоящия сериал на Netflix. Биографичната поредица "Гризелда" ще бъде заснет по модела на много успешния "Наркос" за Пабло Ескобар и трябва да бъде пуснат от стрийминг платформата в края на годината. Сериалът беше анонсиран през 2021 г. и се снима под режисурата на Андрес Баиз, който участва в създаването на „Наркос“. Историята е написана от Ингрид Ескахеда.

„Гризелда Бланко“ е проект, към който София е много запалена и ние сме благодарни, че тя и нейните партньори в LatinWe избраха нас, за да й помогнем да разкаже тази история. София е брилянтен талант и нейната страст, съчетана с фантастичната история на Дъг и Ингрид и невероятния режисьор Андрес Баиз, означава, че това ще бъде много вълнуващ сериал“, каза Ерик Нюман, един от продуцентите на „Гризелда“.

Поредицата е продуцирана от Grand Electric и Latin World Entertainment, които София основа с мениджъра Луис Балагер.
„Сериалът "Гризелда" описва истинския живот на хитрата и амбициозна колумбийска бизнесдама Гризелда Бланко, която създава един от най-печелившите картели в историята. Комбинацията от смъртоносен чар и неочаквана свирепост несъмнено й помага умело да жонглира между семейството и работата, което я прави широко известна като "Черната вдовица", гласи описанието на сериала в Netflix.

Освен като „Черната вдовица“, Гризелда е известна и като „Кокаиновата кръстница“ и стои рамо до рамо със скандалните Ескобар, Ал Капоне и Ел Чапо. Точно като Ескобар, тя израства в Меделин, където от ранна възраст е заобиколена от престъпност. Участва в контрабанда на наркотици от Колумбия до САЩ, където е арестувана през 1985 г. и обвинена, наред с други неща, в убийство. През 2004 г. тя е освободена от затвора и е депортирана в Колумбия. Опасната престъпничка живее там мирно, докато не е убита през 2012 г.

Наред със София Вергара в главните роли ще бъдат предимно колумбийски актьори, а също и певицата Карол Джи. За снимките на поредицата сексапилната Вергара се преобрази неузнаваемо. Тя има вид на доста грубовата и коравосърдечна жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали