Спас Русев обещал титулярно място на Обертан

Спас Русев, собственик на „Левски“, е обещал титулярно място на Габриел Обертан. По този начин бизнесменът навил бившият играч на „Манчестър Юнайтед“ да подпише със „сините“. Това става ясно от изказването на Жером Лансери, мениджър на френският футболист. Агентът гостува в спортно предаване във Франция, където коментира кариерата на Обертан в компанията на звездите от миналото Франк Лебьоф, Кристоф Дюгари и Уилям Галас. Той бе запитан какво е причинило известния срив в кариерата на крилото, който преди да навърши 20 години бе привлечен от Сър Алекс Фъргюсън в „Юнайтед“. Макар на „Олд Трафорд“ да прекара два сезона, той записа едва 14 мача.

„Миналото лято се оказа, че президентът на „Левски“ вярва много в него, гарантира му игрово време, което е важно за него – каза Лансери. - Това е най-важната причина Обертан да приеме това предизвикателство. Може би Габриел прекалено рано отиде в „Юнайтед“, но все пак това беше възможност, която не се открива всеки ден.“

Към момента Обертан е втори по срещи в тима на "Левски" в шампионата. Играл е общо в 24, само две по-малко от капитана и абсолютен маратонец Роман Прохазка.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ