Спецакция в еротик-бар в "Слънчев бряг", 10 момичета предлагали сексуални услуги на клиентите

Трима души са задържани при спецакция в еротик-бар в „Слънчев бряг”. Това съобщават от ОД на МВР – Бургас.

При проверката на обекта, разположен в централната част на курорта, са установени десет момичета на възраст над 18 години от цяла България. Някои от тях работили на трудов договор, като танцьорки, но при проведените процесуално-следствени действия е констатирано, че основната цел на момичетата и заведението е предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане. Намерени са помещения, специално оборудвани за целта, разположени в заведението, в които по време на специализираната полицейска акция са установени и клиенти, ползващи сексуални услуги от момичета. Установено е, че минималната сума за сексуална услуга е 100 лв., но същата е могла да се промени по преценка на момичето в по-голям размер.

Съдържателят на заведението – 50-годишен пловдивчанин, е арестуван. Другите задържани са човекът, който набирал и приемал момичета, предоставящи сексуални услуги срещу обещания и даване на парични облаги, и 33-годишна поморийка, работеща официално като барман в обекта. Тя управлявала дейността и се също се занимавала с набиране и приемане на момичета за сексуални услуги. След това отчитала паричните суми, заработени от момичетата на 50-годишния пловдивчанин, съобщава "Фокус".

Част от работещите в еротик-бара момичета са разпитани в качеството на пострадали от трафик пред съдия от Несебърския районен съд. На съдържателя е повдигнато обвинение и го грозят от 3 до 10 години лишаване от свобода и глоба в размер от 10 000 до 20 000 лв., като срока на задържането му е удължен на 72 часа.

Коментари

Задължително поле