Спира водата в някои части на столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Елисавета Багряна“ ,жк. „Гео Милев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
– ул. „Андрей Николов“, бл. 254 вх. Г и Д, бл. 255 вх. Г и Д;
– ул. „ Гео Милев“ №45А и №47А;

– по ул. „Елисавета Багряна“, от ул. „Христо Максимов“ до ул. „Гео Милев“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Атанас Узунов“ ъгъла с ул. „Хемус“.
Във връзка с ремонт на спирателен кран на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Иваняне, община Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

– по ул. „Св. св. Кирил и Методий“, от ул. „Кокиче“ до края на улицата, ул. „Хърсово“, ул. „Лютиброд“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред училище „Ровел“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.