СПОРТ ТОТО раздаде почти 8 милиона за 7 дни

Само за седмица бяха спечелени два джакпота в „6 от 49“

Игрите на Български спортен тотализатор разбиват всички рекорди по раздадени суми. Те са известни със своята щедрост и честотата на печалбите си, но от началото на септември статистиката е зашеметяваща. Двама тото фенове грабнаха близо 8 милиона лева само за 7 дни. Те спечелиха феноменалните суми от джакпотите в различни тиражи на „Тото 2 – 6 от 49“ в рамките на една седмица, което статистически погледнато прави повече 1 млн. лева печалби на ден.

Първият късметлия е Стоян Георгиев от София. Той прибра феноменалните 5 531 571 лева срещу залог от 4,20 лева и се превърна в 103-ия тото милионер на България. Щастливецът позна шестте печеливши числа в „Тото 2 – 6 от 49“ на 01.09.2019г. по време на 70-ия тираж.Стоян е дългогодишен участник в игрите на тотализатора. 57-годишният столичанин разказва, че преди време е имал любими числа, но откакто съществува онлайн системата за автоматично генерирани комбинации, той залага на нея. Точно тя му донесла и феноменалния джакпот. Тото щастливецът все още не е решил как да използва парите си, но със сигурност смята да отдели солидна част, за да направи околосветско пътешествие. Сред топ дестинациите, които обмисля да посети, са Дубай и Китай.

Само 7 дни по-късно, по време на тегленето на печелившата комбинация в „Тото 2 – 6 от 49“ от 72-ия тираж, друг щастливец от столицата забогатя с 2 284 132 лева. Той все още не се е появил в централата на тотализатора да заяви печалбата си, но това, което е известно е, че късметлийският фиш е пуснат в един от тото пунктовете в центъра на София. Късметлията е използвал една от системите за съкратено записване и срещу залог от 7 лева е грабнал атрактивния джакпот.

От тотализатора споделиха, че сферата за милиони продължава да се върти и участниците в тото игрите отново могат да се впуснат в надпревара за многомилионен джакпот в „Тото 2 – 6 от 49“. За четвъртък се очаква той да достигне фантастичните 2 150 000 лева. Те напомниха на любителите на числовите игри на СПОРТ ТОТО да не пропускат да представят своята карта за лоялност, когато правят залозите си. Късметлиите ще имат шанс да грабнат страхотни бонус печалби без допълнителен залог от четвъртата кампания на програмата за лоялност – „Вихрушка от печалби в Тото 1 и Тото 2“. Всеки лев залог натрупва 1 бонус точка, а щом броят на точките в актива достигне 15, феновете получават един шанс да грабнат някоя от бонус печалбите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото