„Спутник”, вместо „Новичок”

Най-опасното отровно вещество, измислено от КГБ и след това използвано от руските тайни служби, според всички либерални медии на Запад, се оказа най-скопеното бойно вещество в световната история.

От три известни случая - Скрипал, Гебрев и Навални, никой не е пострадал повече от средно до силно въздействие на COVID-19.

Шумът около тези случаи е очевидна - наказателни действия срещу Русия. Не е важно дали това има основание, но е важно нещо друго. Покрай санкциите страда най-много Запада, защото забавянето на “Северен поток” II и други стратегически бизнес проекти, директно удря европейската икономика.

Същото се отнася и до възпирането на алтернативни на американските и английски ваксини срещу коронавирус. Всички приказки, че едните са доказани, другите - не, са смешни, защото нищо никъде не е доказано. Трябва да минат години, за да е наясно човечеството, науката, медицината, какво точно предизвикват RNK-ваксините и какво предизвикват другите.

Това е началото, но най-важното за всеки от нас, е да получи своята възможност да се ваксинира или не. Личен избор. Но няма логика да бъдат възпирани хората от по-широк спектър от възможности, защото най-важно е по-бързо да свърши тази пандемия.

Коментари

Задължително поле