Розово фламинго подлудява летище Бургас Аеропортът има надеждна звукова система

София планира 52 нови електробуса

Екстремна опасност от пожари в 11 области у нас се очаква утре

Над 1000 учители не достигат за страната Според синдикати педагозите са малко заради назначаването им на срочен договор

Катастрофа между три коли затруднява движението по магистрала „Тракия“

Гьобекли тепе и Зеугма – древният чар на Турция Югоизточната й част е все още непозната за туристите, но е истинска ориенталска приказка

Започнаха разговорите между външните министри на Франция и Иран по време на срещата на Г-7

Голям пожар гори край Охрид

Започва поредно издирване на жената птица Амелия Еърхарт - пионер в авиацията, изчезва без следа през 1937 г.

Самара Уивинг в сватбен съспенс “Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Евакуираха плаж в Барселона заради бомба от Втората световна война

Деца от българската диаспора в Украйна, Сърбия и северна Македония посетиха Габрово Групата е част от втората национала кампания „Има и по-добро решение“

Иранска правителствена делегация е пристигнала в Биариц за срещата на Г-7

Мистериозният влатвин – камък с неизвестен произход

Самолет и хеликоптер се сблъскаха в майорка, петима души са загинали

Средният осигурителен доход за юни е 755,73 лв.

Размерът на средния осигурителен доход за страната за месец юни 2016 г. е 755,73 лв., съобщиха от пресцентъра на Националния осигурителен институт.

Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 01.07.2015 г. до 30.06.2016 г. е 748,17 лв. Определеният средномесечен осигурителен доход за страната за посочения период служи при изчисляване размерите на новоотпуснатите пенсии през месец юли 2016 г., съгласно чл. 70, ал. 2 от Кодекса за социално осигуряване.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

 1. 80% се осигуряват на минимална заплата, а как другите 20% вдигат средния осигурителен доход на 755 лева знаят само стъкмистите на свинефермата герб. А и при такива високи осигуровки бойко мършата би трябвало да вдигне пенсиите с 50%.

 2. Велемире, ако си на мястото на Борисов за два-три месеца ще фалираш България. Добре, че си недоучил маргинал, та нямаш никакви шансове за това. Плюй си! На никого не пречиш!

  1. Само лошия матриял се връзва на лъжите на свинефермата герб. Или пък статистиката е направена в две три фирми с най-добрите показатели сред всички.

 3. Велемире, верно, чуваш ли се? Явно тъжиш за комунимзма ми се струва.

  1. Какво му беше лошо на комунизма? До ден днешен са останали апетитни парчета от комунизма и всеки боклук във властта се опитва да ги открадне, еле па бойко мършата. Изброй ми негативите на комунизма и позитивите на капитализма, за да ти изброя обратното и да видим кога България е била добре, респективно и народа.

   1. Щом си фен на „от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите“, няма какво да си говорим 😉

  2. Не разбрах къде съм писал на какво съм фен, но се измъкна по-много тъп начин. Едно е пропагандата, друго са фактите. България имаше достижения, които днес са невъзможни заради такива спринтьори като тебе.

 4. Want an abundant success? Learn how to trade. Google Superior Trading System to learn the simplest and easiest method to use in trading.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.