Сръбски "снаряд" взриви Коста Рика

Сръбски "снаряд" взриви Коста Рика! 32-годишният защитник Александър Коларов вкара страхотен гол с шут от 30 метра за успеха на западните ни съседи с 1:0.

"Това попадение го чакахме с нетърпение, защото беше нашето първо на Мондиала - каза героят Коларов. - Имах късмет при изпълнението, защото такова попадение не се вкарва често. Трябва да държим емоциите настрана, защото имаме още два мача. На прав път сме. Към този момент Сърбия може само да се надява."

Младен Кръстаич, селекционерът на Сърбия, бе на седмото небе от успеха над Коста Рика.

"Може би не играхме по най-добрия начин, но постигнахме победа с отборен дух - каза специалистът. - Доволен съм от играчите, но има още какво да подобряваме. Трябва да останем спокойни след този успех, защото още нищо не се знае."

Медиите в Сърбия засипаха с похвали играчите от националния отбор.

"Капитанска бомба и героична пиеса в защита", пише вестник "Спортски журнал".

"Сърбия има мозък и невероятен ляв крак - пише електронното издание "Моцарт Спорт". - Селекцията ни игра като отбор! С мисъл и концентрация. Идва ред на Швейцария."

Двубоят ще се запомни и с рекорда на Бранислав Иванович. Бранителят записа историческо 104-то участие с екипа на Сърбия, като по този начин остави с един мач зад себе си предишното най-добро постижение, дело на Деян Станкович.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят