Става ясно кой е убиецът в „Есента на демона“

Снимки: Красена Ангелова/NOVA

Тази вечер маските в крими сериала падат

След 11 епизода, изпълнени с мистериозни обрати, смразяващи улики и интензивни емоции, тази вечер в 22:00 ч. предстои дългоочакваната развръзка в „Есента на демона“.

Хитовата криминална поредица ще държи феновете под напрежение до последната секунда. Разкриването на убиеца ще бъде съпътствано от много драматични моменти и критични ситуации, а животът на голяма част от героите ще бъде поставен в опасност.

Темата за справедливостта в големия финал на „Есента на демона“ ще бъде пречупена през необичайна призма. Всеки от персонажите ще преосмисли значението на тази дума, а различното тълкувание на убиеца ще се окаже водещо при всяко от зловещите му действия и зловещи убийства.

Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще открият скривалището на престъпника, но това ще е само началото на едно от най-напрегнатите и емоционални събития в целия сезон. Двамата ще се озоват в неочаквана клопка и ще им се наложи да платят непосилна цена, за да получат отговори на въпросите си. 

Междувременно Харитонов (Димо Алексиев) и Заимова (Христина Апостолова) също ще опитат да стигнат до убиеца, но първата им среща с него ще се превърне в истински екшън.

Опасна престрелка ще покаже уменията на опитните полицаи, но въпреки това един от тях ще бъде ранен. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали