Български лекари спасиха мъж с имплантиране на аортна клапа през бедрото

Военен хеликоптер „Кугър” прекъсна електропровод край град Стамболийски

Последният издирван нацист не арестуван в Ню Йорк

Втори фалит на застраховател очаква опозицията Спецслужбите съобщили на премиера Бойко Борисов, че има сериозен проблем в сектора

Кремъл отрича твърденията на „Майкрософт“ за руски предизборни кибератаки в САЩ

91 000 учители излизат на протест Искат да запазят авторитета на професията

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 август 2018

Доминик Рааб: През октомври ще бъде възможно сключване на договор с ЕС за Брекзит

До $150 000 награда за заловен престъпник дава Москва

По-ниски данъци за празни жилища Предлагат стимули за собствениците да ги дават под наем

Разширяват пакета на НЗОК Новите дейности ще се гарантират от НРД за 2019 г.

Владимир Савов поема временно поста на Ралица Агайн в КФН

Планирайте море до 12 септември Есенен полъх от следващата седмица, температурите падат с 10 градуса

Financial Times с нов проект в България

Пропука се най-дебелият лед в Арктика

Станислав Владимиров: БСП предлага промяна и бъдеще за България и българите 

Снимка: Пресцентър на БСП

„Искаме да живеем по-добре, искаме промяна, време е за промяна, направете я заради всички нас“. Това призоваха жителите на село Мещица кандидатите за народни представители от листата на „БСП за БЪЛГАРИЯ“ в Перник. Те припомниха, че в краткия мандат на Станислав Владимиров, като народен представител, той е направил много за селото- да има вода, например, но след това други са се окичили с резултатите от неговата работа. „Нашата памет не е къса и помним, че тeзи неща се случиха, благодарение на вас“, казаха жители на селото. На срещата присъстваха още кандидатите за народни представители инж. Любомир Бонев, Евелина Венкова, Венета Петрова, Петър Янков.

„Ние ще направим икономическата ни система по-социална, защото това е един от основните фактори на демографията. Ако икономиката не е социална, младите специалисти ще продължават да завършват своето образование в България, а след това ще заминават да работят и живеят в чужбина и там ще създават своите семейства“, каза водачът на листата Станислав Владимиров. Той заяви, че грижата за младите семейства- да имат добра и сигурна работа, жилище и да могат да отглеждат децата си тук, в България, трябва да е в основата на социалната политика. Той добави, че държава, в която младите хора не искат да имат деца, защото нямат средства, за да ги отгледат,  няма бъдеще. „БСП предлага промяна и бъдеще за България и българите и това не са гръмки и неизпълними обещания, а реални ангажименти, които да изпълним в следващия мандат, защото в нашата програма всичко е разписано ясно и точно“, обясни той пред събралите се.

Владимиров каза още, че образованието се превръща в търговия, а образователната ни система е сбъркана из основи.“Дори и най-малките ученици вече осъзнават, че могат да правят каквото си искат в училище и то безнаказано, защото носят приход на своето училище, а чрез тези пари се формира заплатата на учителя и бюджета на образователната институция“, добави водачът на листата. Той обясни, че и здравеопазването също отдавна е превърнато в търговия, защото болниците вече са търговски дружества, а пациентите се чувстват като банкомати, от тях се вземат пари, а те не получават качествена здравна услуга. „Болниците трябва да имат социална функция, а не търговска и лекарите не трябва да бъдат принуждавани да бъдат търговци.Това трябва да се промени със съгласието и волята на всички партии, след като спечелим изборите на 26-и март“, категоричен бе Станислав Владимиров.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.