Стани студент за един ден в холандския университет Hanze

Събитието Hanze Study Day ще се проведе на 30 март в София

Най-старият университет по приложни науки в Холандия, Hanze UAS, организира първия по рода си Hanze Study Day в София. Събитието ще се проведе на 30-ти март, където кандидат-студенти ще имат възможността да станат студенти на университета за един ден и да се срещнат с едни от най-изтъкнатите му лектори.

Повече за събитието може да прочетете ТУК. Входът е свободен, единствено е необходима предварителна регистрация. Ще имате възможност и да присъствате на обяд с “networking” по холандски.

Hanze UAS e разположен в звучния студентски град Гронинген, вторият най-стар студентски град в Холандия. Студентите, учещи в университета са около 30 000. Над 2000 от тях са международни студенти от повече от 80 националности, а персоналът на университета е около 3000 човека. Hanze предлага широк избор от бакалавърски, магистърски и обменни програми, в които студенти от цял свят учат на английски или немски. Hanze UAS е един от най- предпочитаните холандски университети от български студенти, които всяка година надвишават 60.

Част от програмата на събитието включва интерактивни работилници, срещи с български студенти от университета, разговори с кариерните консултанти на UNIFY, викторини с награди, образователен панаир и обяд „по холандски’’. Кандидат- студентите ще могат също така да посетят различни семинари с гост-лектори от специалностите «Международен бизнес и маркетинг», «Международни финанси и контрол», «Дизайн на игри», «Машиностроене», «Сензорни технологии» и магистърската програма «Бизнес науки».

Hanze Study Day ще се проведе на 30-ти Март в SOHO, ул. ‘'Искър'' 4, 1000 Център, София от 10:00 до 15:00 часа. Организатор на събитието е UNIFY, единственият специализиран български консултант за образование в Холандия. За допулнителна информация и записване за участие може да посетите събитието във фейсбук страницата.

ПРОГРАМА:

10:30 - 11:00 – Откриване и представяне

Workshops/Работилници

11:00-11:45

Основна зала: Game Design: virtual reality

Зала София: Master in Business Studies

Зала Холистик: International Business & Marketing

12:00-12:45

Основна зала: Mechanical Engineering

Зала София: Sensor Technology

Зала Холистик: International Finance & Control

12:45-13:30 – Обяд и networking по холандски

13:30-14:15

Основна зала: Mechanical Engineering

Зала София: International Business & Marketing

Зала Холистик : Master in Business Studies

14:30-15:15

Основна зала: Game Design: virtual reality

Зала София: Sensor Technology

Зала Холистик: International Finance & Control

Може да следите и сторитата в Инстаграм.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование