Стоичков празнува на три места

Христо Стоичков планира за днес да отпразнува на три места 52-ия си рожден ден в Маями. Кавалерът на „Златната топка“ ще стартира празненствата на голф игрището. Аристократичният спорт се превърна в любим на Камата и първи с по чаша шампанско и доставен лично от него от Москва черен хайвер, ще бъдат почерпени партньорите му със стик в ръка.

Втората част на купона се предвижда в сградата на американския телевизионен гигант „Унивижън“. Въпреки празника, обаче Стоичков трябва да води своята едночасова програма, която е с най-висока аудитория. Камата не знае какъв подарък са му подготвили колегите му, водени от продуцента Едгар Мартинес, но те обещават да е супер изненада.

Най-важната част от деня традиционно е запазена за семейството. Стоичков събира голямата си фамилия като тази година поводът е още по-голям. На 7 февруари Христо и съпругата му Марияна правят 30 години брак. Но, както Камата признава, дори и на това тържество център на вниманието няма как да е някой друг, освен първородната внучка Миа.

Коментари

Задължително поле