Стопаните на „Фермата“ Бети и Ники влязоха в дуел с участниците

Седмицата в риалитито „Фермата“ под ръководството на емигрантката Роси се оказа изпълнена с доста изненади и напрежение за шефката на стопанството. Тя беше саботирана от ратая Роман, който категорично отказа да работи и да си изпълнява задълженията, при това пред гостите от миналия сезон тази седмица -волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев. Те обаче успяха да разсеят фермерите, тъй като интересът към тях провокираше доста разговори, което от своя страна понамали трудовата дейност в стопанството. По тази причина шефката Росица до последно не беше сигурна дали стопаните Ники и Бети ще одобрят свършеното от тях и ако не, каква част от кошниците с провизии ще им бъдат отнети.

За радост на емигрантката, тази седмица стопаните пристигнаха с неочаквано решение – броят на кошниците, които ще бъде даден, да бъде определен чрез дуел между тях и участниците. Така фермерите се изправиха в три битки срещу Бети и Ники, като всяка от тях носеше по различен брой кошници. В първия дуел, който се състоя между Ники и Нури, двамата мъже трябваше да режат три дървени летви. Помакът за пореден път доказа защо до момента е шампион по спечелени имунитети от ратайство и с лекота надви опонента си, а с това спечели за всички фермери и една кошница с провизии.

Втората битка беше между Бети и Милена, за 2 кошници, и отново победата отиде в отбора на фермерите. За радост на Бети и Ники, последният дуел беше спечелен от тях. Ники доста по-бързо се справи с поставените задачи, след което се поздрави с победа срещу емигранта Роман.

Водещият Андрей не скри изненадата си от развоя на дуела и тъй като очаквал разгромна победа за Бети и Ники, се смили над фермерите и им даде още една от кошниците с провизии, за да не гладуват през следващите дни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл