Стрелба и отвличане вдигат напрежението в „Алея на славата“

Снимки: NOVA

Тъмни сделки и непремислени реакции, които ще доведат до истински екшън, предстоят в новите епизоди на модерната семейна поредица „Алея на славата“ тази седмица. Героите ще се изправят пред невиждани досега ситуации, а бързото взимане на важни решения ще е от голямо значение за живота на някои от тях. 

В ресторант „Алея“ ще стане още по-горещо след първото влизане на боса от подземния свят Пумпалов (Борислав Чучков) и неговата дясна ръка Марио (Васил Витанов). Пред нищо неподозиращите собственици и персонал на семейния ресторант, Пумпалов и Марио ще конфронтират Тина (Радина Кърджилова). Държанието им към нея ще предизвика неочаквана реакция в един от домакините, която ще завърши със стрелба.  

Изходът от напрегната ситуация ще се задълбочи след намесата на Валентина (Маргита Гошева). Желанието й за справедливост ще предизвика допълнителен хаос с неизвестен край. Този път разговорите с полицията ще завършат с отвличане на невинен герой, а спасяването му ще се превърне във важна мисия за всички.

Спонтанното пътешествие на Али (Радина Боршош) и Милен (Мак Маринов) ще завърши с още изненади, които ще ги оставят извън града и за през нощта. Зрителите ще видят истинските им желания и искрените им отношения, но завръщането в града отново ще преобърне всичко. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали