Стрелците да се пазят от финансови загуби, а Телците - от недоразумения с колегите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Днес, въпреки че деня е почивен, бъдете дейни, особено ако сте натоварени с нови, отговорни задачи, защото тяхното изпълнение ще ви донесе признание и уважение. Очаквайте предложение за задгранично пътуване. В отлична форма сте. Ваши приятели търсят компанията ви. Доброто ви настроение и заразително. След работа ви се иска да се отдадете на романтична среща, но чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако сте готови за тях и особено ако имате до себе си партньор Рак.

ТЕЛЕЦ

Недоразумения в отношенията с вашите колеги, възникнали сутринта в почивния ден, могат да се отразят на настроението и самочувствието ви. Насрочете част от служебните срещи, които отменихте. Проведете ги според предварителния план и задайте въпросите, чиито отговори са свързани с успеха на вашите нови проекти. Ако се влюбите в неподходящ партньор, грешката може да ви донесе страдания през целия живот. Трудно ще прекратите започналата днес връзка. Сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, ако сте семейни, мили жени.

БЛИЗНАЦИ

Заетостта ви носи приходи в този почивен ден, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите с хората, които са ви се доверили. Начинанията може да ви донесат успех, ако не сте решили на всяка цена да надскочите вашите конкуренти. Бъдете предпазливи, разумни и отговорни. Избегнете влошаване на семейните отношения заради намесата на ваши роднини. Не прекалявайте с претенциите към към любимия си. Когато се приберете пригответе романтична вечеря и се отдайте на желани сексуални удоволствия.

РАК

Очаквайте пътуване, свързано с разширяване на бизнеса ви и срещи с нови задгранични партньори. Трудностите в почивния ден не бива да ви притесняват. Проверявайте поднесената ви информация. Предстои ви спокоен, хармоничен, съзидателен ден, който ви обещава лични и професионални успехи. Не допускайте намеса в работата ви на случайни непознати хора. Прекаленото вглеждане в недостатъците на любимия не ви е от полза, защото няма идеални хора. Можете да се обречете на самота. Не бива да критикувате партньора си в най-интимния момент. Сексът няма да ви създаде наслада.

ЛЪВ

Не се карайте с брачната си половинка, не си разваляйте почивния си ден и не пренебрегвате служебните си задължения успехът е с вас. Вечерта изяснете причината за спора и ще се сдобрите. На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено признание. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Семейните жени да очакват проблеми. Ако не сте семейни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете любимите си в леглото- може да нямат желание за секс.

ДЕВА

Използвайте почивния ден, за да се обогатите с нови знания и да пътувате с вашите близки. Не пропускайте приятните разговори с ваши приятели, които ще ви разтоварят от натрупалото се напрежение. Деловите срещи, ако са неотложни, преценявайте от всички страни, като е най-добре да не провеждате делови разговори. Жените да не пропускат възможността за запознанство и за романтични приключения. Чарът ви покорява мъжете и може да се превърне в началото на изневяра. Склонни сте да се впускате в преживявания с различни партньори.

ВЕЗНИ

Предстои ви важен ден за вашия бъдещ професионален път, въпреки че е почивен. Не го пропилявайте, а сериозно се замислете за посоката, в която трябва да поемете. Вземете решение дали да направите промени и да разширите бизнеса си или да се насочите към нещо ново. Отдалечете от пътя си хората, които ви пречат да се изявите. Отдалечили сте любимия си и страдате, защото се чувствате самотни, но много добре знаете, на какво се дължи отдалечаването ви. Направете крачката към изясняване на отношенията, особено след като виновните сте вие, мили дами. Не пропускайте да се извините.

СКОРПИОН

Ще откриете противоречие в мненията на вашите колеги, които може да объркат плановете ви не само за почивния ден. Не очаквайте помощ, а отхвърлете сами задачите си и прегледайте работата на по-младите и неопитните. Не ви съветвам да пътувате. Избягвайте ненужните конфликти на работното място, за да не се окажете сами, без подкрепа. Очакват ви усложнения с любимия, които могат да доведат до пълен разрив на разклатените отношения, заради изневяра от ваша страна. Ако сте семейни, сексът ще ви донесе наслада. Несемейните жени, които имат среща с нов партньор, да не избързват, ако не са уверени в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Не забравяйте, че опитите ви да се заемете с няколко задачи наведнъж няма да са успешни в този почивен ден. Справете се с най-отговорната си задача, а ако имате време и с останалите. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите ви отношения, породени от вашето лошо настроение. Несемейните жени да очакват романтично запознанство, което може да се превърне в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни романтични мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със заетост, защото ще се лишите от секс.

КОЗИРОГ

Заради крайности в поведението си може да се окажете в пълна изолация, въпреки че почивния ден ви позволява спокойно и без напрежение да се справите със задълженията си на работното място. Наложете си търпение и преодолейте своята разсеяност. Това е начинът да избегнете грешките. Очаквайте романтично запознанство. Партньорите, които силно ви привличат, са се дистанцирали заради силното ви желание да ги обсебвате. Докажете на партньора си, че уважавате желанията му, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не ви съветвам да се проявявате като добродушни и лековерни, готови да поемете и работата на колегите си в почивния ден. След работа бързайте да се приберете у дома. Проявявате разбиране към проблемите на вашите близки. Колегите ви уважават и подкрепят, но може да ви наложат да общувате с хора, които не са ви приятни. Примирете се. Радвате се на вниманието на ваш чаровен колега. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете романтичната среща за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

РИБИ

Поредният успешен почивен ден за вас не е за изпускане. Планирайте задачите си, за да се справите без напрежение с всичките и да не пропуснете да се обогатите с нова информация. Откажете помощта на вашите колеги, които само ще ви пречат. Ако ви накарат да изяснявате отношенията си не повишавайте тон. Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от любимия си, а това вреди на отношенията ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е нередовен, а това пречи на доброто ви самочувствие. Направете всичко възможно да не пропускате сексуалните мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп