Дневен хороскоп на Алена за неделя, 20.10.2019

На 20 октомври 2019 да почерпят

Йордан Радичков давал зайци като автограф на цялата дружина

„Левски“ измъкна трудна, но важна победа на „Герена“

Треньор обезвреди въоръжен ученик с… прегръдка (ВИДЕО)

Тео Ушев с нова номинация за „Оскар”

Рафаел Надал се ожени

Италианец, воювал с кюрдите срещу ИДИЛ: Турската офанзива ще възроди Ислямска държава Турците унищожават бойците, които изстрадаха толкова много за света, казва Клаудио Локатели

Един милион протестираха срещу Брекзит в Лондон

Внезапна сърдечна смърт покосила 15-годишната ученичка от Димитровград

Апатит наш насущний Съдържа се в костите и зъбите

Първанов: Отстъпили сме прекалено много на Македония

Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Стройинвест – синоним за немско качество и прецизност!

Административна сграда

Стройинвест е една от малкото български фирми, която първа започва работа с водещата немска компания, производител на PVC профили – REHAU. Благодарение на прецизната работа на екипа от експерти и професионалисти при монтажа и производството на дограми и прозорци, фирмата получи официален сертификат за оторизиран партньор на REHAU за България!

Жилищна сграда
Жилищна сграда

Стройинвест ООД притежава търговска марка за производство и изработка на алуминиева дограма и PVC дограма от Министерството на регионалното развитие и благоустройство. От 2002 г. внедри система за управление на качеството и притежава ценния сертификат за качество IS0 9001:2008.

Фирмата има повече от двадесет и пет години опит в гражданско и промишлено строителство, строително предприемачество, изграждане на разнообразни съоръжения, канализации и водопроводи, различни видове ремонтни дейности, конструкции от метал, производство на алуминиева дограма и PVC дограма, зимни градини, окачени фасади, изработване и произвеждане на стъклопакети, обработка на стъкло.

Стройинвест е собственик на фабрика за производство на дограми в София със застроена площ над 3 800 кв.м., с цехове за производство на PVC дограма, алуминиева дограма и метални конструкции, оборудвани със съвременни машини на немските фирми ELUMATEC, HOLLINGER, URBAN, RAPID, ROTOX. Капацитетът на фабриката е производство и монтаж на 140 кв. метра дограма дневно при едносменен режим на работа. За да задоволи нуждите на своите клиенти и в източната част на страната, през 2005 г. Стройнвест отвори и фабрика за производство на дограми в град Нови Пазар, разположена на площ от 6 декара. В началото на 2007 г. на площ от 2300 кв.м. фирмата откри цех за стъклопакети и обработка на стъкла в с. Петково, община Елин Пелин, където произвежда стъклопакети за собствени нужди и за пазара.

Стройинвест разполага със собствени специално оборудвани камиони за транспорт на прозорци, врати, стъклопакети и големи витрини. Във фирмата работят висококвалифицирани строителни, машинни инженери, икономисти, опитни специалисти, обучени в Академията на REHAU в Австрия.

Зала Арена Армеец
Зала Арена Армеец

Фирмата предлага разнообразни системи от профили на водещия немски производител REHAU с отлични качества, подсилени със стоманена конструкция и отговаря на всички европейски изисквания за топло и шумоизолация. Обковът на MACO – Австрия позволява различна отваряемост на крилата и секюрити системата.
Стройинвест произвежда и монтира и окачени фасади на REHAU–Polytec 50 алтернативата на стъклено-стоманената конструкция. С тази система имате подходящо решение за икономически ефективна и архитектурно прецизна топлоизолация.

Вратите на Стройинвест са изключително стабилни, с добри топло и шумоизолационни качества, с трайно уплътнение и лесна поддръжка. Предлагат се в няколко цветови възможности, запълнени с различни панели или стъклопакети.

Мрежите против насекоми се изработват от качествени алуминиеви материали и достатъчно здрава и негорима мрежа от фибростъкло. Монтажът може да се извърши както върху PVC и алуминиева, така и върху дървена дограма.

Комбинацията прозорци – ролетни щори има редица предимства: от защита от външни погледи и силна светлина и топлоизолация до повишена сигурност срещу проникване с взлом. Предлагат се с ръчно, манивелно или моторно задвижване, а така също и в комбинация с противонасекомна мрежа.

Метростанции
Метростанции

Хоризонталните и вертикални вътрешни щори на Стройинвест са подходящо решение за всеки дом. Изработват се от алуминиеви ламели или плат в разнообразни цветове. Хоризонталните щори позволяват монтаж върху PVC и алуминиева дограма, както и между стъклата при дървена дограма.

Фирмата предлага метални врати – подходящи за входни врати на апартаменти, мазета и тавани, също така навеси – изработени от метална или алуминиева конструкция с пълнеж от стъкло или поликарбонат.

Благодарение на техническите възможности, опита, непрекъснатото усъвършенстване и обучение на служителите Стройинвест се е доказала, като надежден и коректен партньор и утвърден доставчик на дограма за своите клиенти.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.