"Сън" обърна внимание на Андреа

Британският таблоид „Сън“ публикува материал за приятелката на Кубрат Пулев Андреа. Преди ден боксьорът победи в двубой Хюи Фюри в столичната зала „Арена Армеец“.

В статия, озаглавена „Коя е приятелката на Кубрат Пулев Андреа? Очарователна българска поп-фолк певица излиза с боксьор от тежка категория“, изданието дава подробности за личния и професионален живот на изпълнителката.

Андреа е родена в София през 1987 година. В тийнейджърските си години печели многобройни конкурси за красота, включително „Мис София“ и „Мис Туризъм България“. Заедно с румънския певец Кости Йонита/ Costi Ionita издават песента „Само мой“ и се превръщат в един от най-известните дуети на Балканите, пише "Сън".

Тя печели над 30 награди, сред които „Балканска звезда“ на „Beogradski pobednik“ в Белград, Европейски изпълнител на годината“ на Кралевския фестивал в град Кралево, „Балканска звезда“ на наградите „Montefolk“ в Черна гора.

Изданието отбелязва още, че певицата е известна в социалната мрежа инстаграм, където има над 271 000 последователи. „Тя често публикува свои снимки в плажно облекло и вечерни рокли“, отбелязва „Сън“. От изданието пишат още, че Андреа редовно публикува постове в подкрепа на Кубрат, като последно насърчаваше феновете да купуват билети за мача му с Фюри.

Андреа се похвали във фейсбук, шерна линк към материала и написа "Вестник "Сън" за Андреа".

Коментари

Задължително поле