Съпругата на Ник Джонас не може да готви

Приянка Чопра призна, че когато Ник Джонас й предложил брак, тя го предупредила, че не може да готви и да не очаква, че това ще се промени.

"Казах му: Слушай, знам, че си от голямо южняшко семейство, където жените готвят постоянно, но разбери, че аз не мога да готвя. Може да очакваш само пържени яйца от мен", сподели Приянка в токшоуто The View.

Индийската красавица е израснала в родината си, където по правило жените са умеели да готвят много добре, но още на 13 годишна възраст тя заминава за САЩ при своята леля, където получава и образованието си.

По-интересна обаче е реакцията на 11 години по-младия Ник, след като чул признанието на бъдещата си жена:

"Няма проблем скъпа, и аз не мога".

Имайки предвид, че и двамата са милионери (Ник притежава 25, а тя 28 милиона долара в банката), надали са имали или имат проблем с осигуряването на вкусна храна. Наскоро песента "Sucker" на Ник и братята му, оглави музикалните класации, като Ник отпразнува това, купувайки чисто нов автомобил на Приянка, на стойност от близо 200 000 долара.

Приянка и Ник се ожениха преди близо 4 месеца, като живеят както в Щатите, така и в Индия. Въпреки че двамата са основно фокусирани върху кариерите си - Ник върху музикалната, а Приянка върху актьорската, в едно скорошно интервю госпожа Джонас сподели, че работят за бебе, но вярват, че ще се случи, когато е писано.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица