На 20 ноември 2018 да почерпят

2500 евро/кв. в най-желания жилищен район на София В центъра има сделки за 2000 евро/кв.м.

Жълт код за сняг и поледици в осем области на страната утре

Владо Николов се завръща във „Фермата“

Жалко! Националният стадион остана празен за мача на годината

Магнитски може да е бил отровен

Четиримата пострадали при дерайлирането на влака са без опасност за живота

Алергии мъчат 40% от българите Случаите на белодробна недостатъчност зачестяват

Трети сме в ЕС по пренаселени квартири Това е основа за сериозно развитие на пазара през следващите години, смятат брокери

Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка в столицата

Армията иска оферти за нови кораби Седем държави се включват в търга

Памела Андерсън се обиди на премиер

Университетската болница в Стара Загора остана без парно

Този протест отдавна не е на майките Той е на една болна жена, която продаде душата си, бог знае на кого, написа една от лидерките на протеста

Шофьор разби с юмрук прозореца на кола след спор за предимство

С джендъризма нахлува налудничавото Сестрата на Бойко, като акушер-гинеколог, да му обясни за третия пол

Карикатура: Иван Кутузов - Кути

Либералната демокрация се развива по схемите на военния комунизъм, троцкизма и маоизма, произволът на брюкселските бюрократи неизбежно води до диктатура и тоталитаризъм

Наскоро правителството одобри Конвенцията на Съвета на Европа за превенция и борба с насилието над жени и домашното насилие, но все още не я е внесло в деловодството на Народното събрание. Очевидно този остро оспорван от различни посоки документ е предизвикал значителни колебания сред депутатите на ГЕРБ и затова се ослушват за недвусмислени указания от лидера си. Техният евродепутат Андрей Ковачев се тръшка, че конвенцията е безобидна и засяга само насилието срещу жените, другото били фалшиви новини и фалшиви психози.

Ами със „за“ е гласувал човекът в Брюксел, сега си я брани. Както са гласували всички други евродепутати от България с изключение на двама неприсъствали. Сред гласувалите „за“ очаквано са социалистите Сергей Станишев и Петър Курумбашев. Въвеждало се понятието „социален пол“, но това било просто превод на понятието gender. На „Позитано“ 20 обаче отказаха да се подчинят на ПЕС, въпреки заплахите на Станишев. Знаят какъв резил биха си навлекли сред електората, сега ще поспечелят червени точки.

Вицепрезидент Илиана Йотова също се обяви твърдо „за“, много била работила в тази посока в ЕП, заслужи специални похвали от ГЕРБ. Много били работили външната и вътрешната министърки Захариева и Цачева, но тогава очевидно лъжат като твърдят, че в конвенцията става дума само за защита правата на жените. Срамът от собствено мнение е велика свързваща сила! Бягат от публични дебати по конвенцията, естествено.

Противниците на приемането на скандалния документ у нас и в почти всички европейски страни са неизмеримо повече, позициите им са здраво аргументирани. Политическата коректност нанася опустошения навсякъде на Запад, тласка ни към колективна лудост, твърди Матю Бок – Коте. Равинът Денис Прагер казва: „Не мога да разбера, защо юдеи и християни се присъединяват… не осъзнават какъв е залогът – нашата цивилизация”.

Според Маргарита Попова, бивш министър на правосъдието, Конвенциятта ще доведе до съществени изменения на българското законодателство. От обществото се крие, че тя защитава правата на всички с психополови особености, а не само на жените от насилие.

Социален пол е социален избор, оттук всеки опит да се опровергае дори и словесно, както е записано в конвенцията, ще се трактува като дискриминация, а оттук – подлежи на наказание всеки, дръзнал да постави под съмнение избора ви на пол, заявява доц. Дарина Григорова от СУ. Става дума за наднационален опит за обезобразяване на човека, като се извращава представата за човешки образ. Ето защо опитват узаконяване на извращенство без провеждането на обществен дебат.

Д-р Таня Андреева, акушер-гинеколог, бивш министър на здравеопазването, заявява: „Има МЪЖ и ЖЕНА!… това е не по-малко важно за демографската политика и раждаемостта. Не може да объркваме децата си! “ Но от началото на 90-те години ги объркват с всевъзможни „европейски ценности“, второ поколение е оставено беззащитно пред подривните попълзновения на многобройни соросоидни НПО-та, ЛГБТ-активисти и антинационалния диктат на Брюксел. Един от резултатите: през 2017 г. са родени само 57 175 бебета, печален антирекорд за периода след 1945 г.

Лозунгите за равноправие на жените, за противодействие на домашното насилие са само прикритие за истинските намерения на спонсорите на беснеещите на Запад ЛГБТ активисти. Чрез наддържавно налагане на джендър-мейнстрийма целят преформатиране на половата полярност „мъж-жена“ , пълна дерегулация на сексуалността, добавяне на измислени полови разновидности, разбиване на семейството, на нацията и държавността.

Важна тактическа задача беше да наложат понятието „джендър“ вместо традиционното пол. Джудит Бътлър, лесбийка, израснала в САЩ еврейка с унгарско-руски произход, е една от главните идеолози на джендъризма. Важно е, че принадлежи към Guggenheim Fellowship и Rockefeller Fellowship. Тя е произвела доста наукообразни мисловни конструкции, основополагащи за джендър теориите.

Бътлър е сътворила и куиър теория, според която половата идентичност напълно се отменя и така се осъществява пълна свобода на избора и подлежащото на промяна по всяко време самоизмисляне. Сложното наукоподобие на четивата й пречи на обикновения човек бързо да схване откачалщината. Думата queer, използвана от дамата за название на нехуманната си теория, в речниците има няколко значения: особен, чудат, налудничав, смахнат, най-меко странен и необикновен.

Нормалното подлежи на изтребване, за да остане място за налудничавото. Тези queer studies се преподават под формата на наука в редица американски университети като част от gender studies. Имат си и „субверсивна” теория, думата се превежда като развала, събаряне, унищожение. Какъв Бог, какви Христос и Мохамед, Кришна и Буда, какви религиозни норми!

Нищо кой знае колко ново не предлагат горните теории, за поредната сексуална революция напират като обезумели. Отдавна пишем, че либералната демокрация се развива по схемите на военния комунизъм, троцкизма и маоизма. Че ЕС е кривнал от съюз на нациите към социализъм и ЕССР, а произволът на демократичната номенклатура и Брюкселските бюрократи неизбежно води до диктатура и тоталитаризъм.

Марксизмът е западна идеология и теория, внесена чрез западна агентура като практика в Русия, после и други страни. Още в средата на 19 в. Маркс представя женския въпрос като социален, предписва премахване на семейството и обществено възпитание на децата. Под натиска на външни сили и НПО-та от няколко години искат да вземат децата за изнесено от семейството възпитание от четири годишна възраст. За да им промиват мозъците с джендъризми, разбира се, да се самоизмислят, да ги направят психически и телесно болни.

Заявили през 1917 г. че ще градят демокрация, последователите на Маркс в Русия още през пролетта на 1918 г. въвеждат военен комунизъм с цел силовото му налагане не само там, но и в целия свят. Досущ като тях действат Соросовите хрантутници, Рокфелерските и други другарски общества, либерализираните институции в САЩ и някои други страни, където джендър и куиър чудатостите господстват. Без да има публични дискусии за това нито в медиите, нито в сената.

„Тиранията се установява… от демокрацията, от твърде крайната свобода се поражда твърде жестоко робство“ е забелязал още Платон. Мисълта „Ако няма Бог, значи всичко е позволено“ пронизва произведенията на Достоевски. Пророческия роман „Бесове“ пише под впечатлението от зараждащия се социализъм. Както престъпилият от своеволие границите на позволеното човек губи свободата си, така и обществото губи свободата си, преминавайки през насилие в робство. Безбожната свобода се самоизтребва.

Социализмът не сменя капитализма, а в месианския си патос за спасение на човечеството иска да смени християнството. В основата на социализма лежи римската идея за принудителен универсализъм. САЩ отдавна са наречени Втория Рим, осъвременили са същата линия за единствено правилното вероизповедание и я прокарват по същия начин – с огън, меч и Холивуд.

Великият Инквизитор в „Братя Карамазови“ говори като социал-либерал: „ Всички ще бъдат щастливи… ще им осигурим живот като детска игра, с детски песнички и невинни танци. Ще разрешим и малко грях като на слабосилни същества“. Революцията е манящина, бесуване, които тежко поразяват психиката, парализират свободната воля, лишават от морална отговорност. Строящите Вавилонска кула без Бога не достигат небесата, а целят да ги смъкнат на земята.

Италианският писател Игнацио Силоне е наясно: ”… джендър идеологията тайно се внедрява на всички нива на обществото, въпреки че народът не познава понятието… Тоталитарното днес се явява в одеждите на свободата, толерантността, справедливостта, равноправието и многообразието“.

Бившият редактор на Burlington Free Press Денис Финли наскоро е бил уволнен за това, че в Twitter изразил несъгласие с въвеждането в щата Вермонт в изискванията за шофьорска книжка на трети пол. Той казва, че в САЩ има „влиятелна полиция на словото“, която популяризира идеите на Демократическата партия.

В Канада са отишли по-далеч от САЩ, транс-екстремизмът вече е класифицирал ученията на най-големите религии в света, също и някои основни научни факти, като наказуеми изявления на омраза. Криминализирането на престъпления като „хомофобия”, „език на омразата” и дискриминация вече е реалност в някои страни, чрез въпросната конвенция опитват и у нас.

Сестрата на Бойко Борисов е акушер-гинеколог, да му разясни за „третия пол“, та да повлияе национално отговорно на депутатите от ГЕРБ. За остър пристъп на антихуманност се касае, за необратима форма на геноцид, за подривни практики и социален дарвинизъм. Няма място за неприсъствали и въздържали се. Духовният упадък и социалната развала зад океана май вече са необратими, другаде на Запад клонят натам, но у нас все още има съпротивителни сили и желание за оцеляване.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

 1. Благодаря Ви д-р Илиев!!!Срам и позор за онези ,които не мислят!!!Особено за онези по върховете!!! Не трябва,да се налагат догми и норми,които ни са чужди!!!Това е предателство спрямо морала ,ценностната ни система, народа ни , децата ни и хилядолетната ни цивилизация и то от доморасли политици с ниски чела и държава ,съществуваща от двеста години приютила какви ли не индивиди.

 2. Ми фактите… Фондовете и fellowships-овете на Рокфелер и Гугенхайм отзад, еврейка с руско-унгарски произход, Сорос с унгарски… Ми какво не е ясно? А у нас – послушковци, помиярки с власт, соросоиди, соломони, сергейки, хараланки и подобна макопродавска банда.Заменят комсоцдиктатурата с либерастко-пеераска. Ще има бунт и разправа, ще има!

  1. нищо няма да има… ще дойде един нов ленин с 300 милиарда еврос и ще назначи пак 12 (от 15) евреи за министри

 3. Fellowships-овете са характерни, „ученАта“ професорка бътлър е типична представителка на диаволизма, тукашните съгласни и послушни са от соросоидната и грантаджийска пасмина. Това е ядрото на Злото: шепа злодеи, но с реална власт и огромни пари.

 4. как ште бъде изречено нъ бългърски това „конвенция“ и „рътифициръне“:некъ почним „преееееевенциятъ“ нъ социалнътъ нормалност нъ bg селянете отъ нъпредвъштътъ шизофриниъ нъ майчин шикерен език:немъ дъ е дълечно времето когату нъ конвенциъ bg цървулите ште му викъми чинчанчун штото чичо мао шъ упръвлявъ земниъ овал :(I сиктир нъ селянете дето съ консенсусни въ безгръничнътъ си простотиъ)

 5. Satana prokarva perverziata chrez ogin, mech, Holliwood , a mnogo skoro i chrez gennoto ingenerstvo i himichni molekuli vo hrana i drugi ! Nema spasenie osven chrez Gospoda Iisus Hristos za tezi koito shte ustoiat do krai, da e skoro Vtoroto Prishestvie!

  1. гръмни се бе!
   сатаната са точно християндемокртическите партии като тази на меркел!

 6. Особено ясно се очертава на фона приемането/неприемането на Конвенцията, че в Брюксел се изпращат и са изпратени евродепутати от България, които цинично работят срещу българските интереси и в полза на откачалщината и геноцида. Най-сетни и БПЦ зае ясна и категорична позиция срещу джендъризма, сега приемащите я в парламента ще бъдат проклетници срещу Бога и ще си получат справедливото наказание от Него.

  1. че кой ги прати? избраният от българите ибрик – боко…
   но не е в боко вината!

 7. Д-р Илиев препоръчва на сестрата на Бойко Б. като лекар да му обясни какво представлява третия пол. Какво да му обяснява – той си го знае …

 8. Пука й на чистата българка Елеазар, че БПЦ е против изродщината, за нея рокфелерите и руско-унгарската еврейка Бътлър са авторитети..

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.