С мисъл за години напред в съда - БФС организира конгрес на 12 октомври

Софийският градски съд отказа жалбата на БФС за конгрес на 12 октомври. И с това реално “отвърза ръцете" на сегашното ръководство. Централата ще направи нужната организация за 12 октомври, въпреки че изпълкомът на централата реши висшият форум да е на 18 март.
Къде е уловката? Началниците от Бояна са решили да обжалват всяко решение на конгреса от 12-и, ако не го спечелят. А подобна процедура може да продължи с години на 3 съдебни инстанции. През това време Борислав Михайлов и компания ще управляват футбола, както досега.
Христо Порточанов, един от кандидатите за нов президент, първо каза, че ще се кандидатира само при конгрес, организиран от БФС. Но при новата ситуация явно ще излезе на бойното поле. Бербатов, друг мераклия за поста на Михайлов, е готов сам да се заеме с форум на 12 октомври.
А всъщност искащите конгрес могат да претендират и за датата 21 септември. Тя беше актуална, след като бе внесена подписа за форума, която по-късно съдът прие за легитимна. С други думи - бъдещето на БФС е пълна лудница!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ