Тайните на ръката - хиромантия

Купи днес заедно с „Труд“ само за 14.90 лв. уникалната книга

"Тайните на ръката" - този фундаментален труд поставя началото на научното гадаене на ръка в средата на 19-ти век. Автор е световнопризнатият френски езотерик и художник Адолф Дебарол.

Адолф Дебарол (1801 – 1886) е френски художник, основател на научния и аналитичен подход към хиромантията. „Тайните на ръката” се смята за класически и основополагащ труд в гледането на ръка. Книгата е издадена за първи път в Париж през 1859 г.

Досега „Тайните на ръката” е имала стотици издания в целия свят и продължава да бъде преиздавана. Определяна е от експерти като най-добрия наръчник за гледане на ръка в света.

Дебарол не само привлича вниманието към хиромантията на личности като Балзак, Александър Дюма – баща, Фредерик Льометър, Ламартин, но и за първи път прилага към своите практически изчисления солидна теоретична база. Книгата представлява прекрасен синтез на всички езотерични знания в областта на хиромантията, събрани на едно място.

Използвайки тази книга, вие можете безпогрешно да определите характера и кармичната предопределеност на човек, да провидите неговата съдба, наклонности и призвания.

Цена 14.90 навсякъде в страната

Издателска компания Маркет пул ЕООД

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини