Тайсън и Холифийлд вече уговарят мач

Майк Тайсън и Ивендър Холифийлд вече се уговарят за мач помежду си. Двете легенди на бокса обявиха, че се завръщат на ринга, въпреки че са прехвърлили 50-те и по всяка вероятност ще направят трета серия на голямото си съперничество от последното десетилетие на миналия век.

Неговите хора говорят с моите, още не сме постигнали споразумение, но натам вървят нещата – разкри Холифийлд. - Не сме се уговаряли предварително, просто исках да покажа на младите как един стар човек трябва да се грижи за тялото си. По същото време и Майк пусна няколко видеа и хората ги свързаха.“

Друг бивш световен шампион при най-тежките – Шанън Бригс, пък обяви, че той ще се бие с Тайсън.

Вече съм говорил с него, разбрахме се официално е, а и парите са налице“, обяви Бригс, който си пада по гръмките приказки.

А у нас стана ясно, че Кубрат Пулев и дългогодишната му приятелка Андреа вече официално са разделени. Фолк певицата го оповести в социалните мрежи.

След 13-годишна връзка може би е „нормално” да изневериш на човека до себе си, да го предадеш, да не устоиш на животинските си нагони... - обяви Андреа. - Лично за себе си бих споделила, че никога не бих го направила, бих прекратила директно и категорично отношенията си с мъжа до мен!“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт