Теди Бургазлиева на крилете на любовта Миската с прочувствен пост за съпруга си Симеон

С бившия автомобилен състезател си казаха “да” преди година

51-tedi-burgazlievaТеди Бургазлиева отбеляза първата година от сватбата с любимия си Симеон Иванов. Носителката на титлата “Мис България 2002” умили последователите си с любовно послание, което написа във фейсбук.

“От една година съм омъжена за любовта на моя живот! Всеки ден с теб е благословия! Колко съм щастлива, че съм твоя съпруга! Благодаря ти, че внесе толкова радости в живота ми”, е част от прочувствения текст.

Изглежда Бургазлиева е намерила щастието след краха на отношенията й с футболиста Александър Младенов, с когото се разведоха след 4 години. Миналата година Теди мина под венчилото в САЩ с българина Симеон Иванов, който е бивш автомобилен състезател, а в момента работи като треньор по личностно развитие.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. да бе намерила лично щастие при симеончо!тия да ги разправя на стринка си.отвъд океана всичко е пари…ПАРИ с големи букви.там всичко се продава и всичко се купува.и тедито се е продала явно на нашенеца, футболистчето явно е фалирало

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.