Телците да проявят търпение, Водолеите стабилизират финансите си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Бъдете смели и безкомпромисни и ако се налага предприемете неотложни промени на работното си място. Предпазете се от провал, като уволните безотговорните служители и потърсите нови. Не бъдете прибързани, ако се налага да разрешавате професионални проблеми, които са свързани с преките ви отговорности. Несемейните жени ги очаква поредното незабравимо романтично приключение. Ако сте сигурни в чувствата си и вече сте създали интимни отношения, ще изживеете и приятни мигове в леглото. Сексът ще ви зареди с нови сили.

ТЕЛЕЦ

Проявете търпение и въпреки не особено коректното поведение на хората около вас ще се справите отлично със служебните си задължения и ще докажете на всички, че сте професионалисти. Не прекалявайте с деловите контакти, защото не сте в състояние да прецените правилно хората, с които се срещате за първи път. Не подписвайте финансови документи. Имате възможност да пътувате с любимия си или със семейството си. Вечерта не пропускайте да създадете приятна романтична обстановка. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви обогати с незабравими изживявания.

БЛИЗНАЦИ

При необходимост проведете само деловите си и рутинните срещи. Отложете сериозните, свързани със съдружие, деловите разговори. Не помагайте на вашите колеги на работното място, а се задълбочете върху задълженията си. Осъществете замислените цели чрез привличане на нови делови партньори и служители. Пътувайте с любимия си, ако имате време за почивни дни тази седмица и си отпочинете от властващото над вас напрежение. Сексуалният ви живот изисква да разчупите рутината, създадена в годините, ако сте семейни отдавна.

РАК

Анализирайте вашето минало, за да прецените кои хора не е редно да допускате отново до себе си. Не обещавайте финансова подкрепа, за която не сте подготвени. Поставете началото на реализация на вашите идеи, но с помощта на делови партньори, които са готови да ви подкрепят. Търпението и тактът са във ваша полза. Хармонията в личните ви отношения и семейството ще ви подтикне към промяна на отношението ви към близките ви хора. Пътувайте с любимия си. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

Приемете нова работа с по-високо заплащане. Анализирайте внимателно постъпките си. Бъдете полезни на хората, които имат нужда от вас без да очаквате същото в замяна. На работното място се чувствате силни и самоуверени. Въпреки това не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не пътувайте. Отдалечили сте любимия си и страдате. Време е днес да намерите отново пътя към сърцето му. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

ДЕВА

Денят е наситен с неочаквани трудности, които ще попречат на намерението ви да се справите със служебните си задачи до обед. Насрочете за следобед прегледа преди подписването на финансови договори, докажете че сте стабилни, за да уговорите кредитиране и да осъществите планираните инвестиции. Семейните проблеми ви действат изнервящо, мили жени. Причината е, че нямате време за брачния си партньор. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ваши конкуренти и завистливи приятели са се заели упорито и ежедневно да ви проучват и да се домогват до плановете ви. И вие проучете които ваши колеги изнасят поверителна информация. Не се впускайте в промени, защото ще съсипете постигнатото. В материално отношение успехите ще бъдат с вас, ако не се разсейвате и завършите поставените задачи. Пазете се от чаровен мъж, който се опитва да се вмъкнат в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармонията в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

СКОРПИОН

Позволете на разума си да ви направлява и успехът ще бъде с вас. Проявете творчество на работното място. Ще заслужите признание с приключването на вашите служебни задачи. Склонни сте да се карате с колегите си заради незначителни пропуски и грешки, само за да блеснете като добри професионалисти, но ще навредите на отношенията си с тях. След края на деня се приберете и заведете близките си или любимия на ресторант. Не се впускайте в семейни разправии и избягвайте контактите, които могат да създадат конфликти. След приятната вечер в спокойни разговори, се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

СТРЕЛЕЦ

Постигнете целите, които сте си поставили. Работата ви спори, въпреки трудностите. Деловите разговори са успешни. Късметът няма да ви изостави, въпреки опитите да ви ядосат. На работното място сте задължени да завършите започнатите задачи. Начинанията са нежелателни, за да не си създадете бъдещи проблеми с невъзможността да ги завършите. След обяд не са изключени трудности в семейството. Не се задълбочавайте. Вечерта се отдайте на чувствата си. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимния партньор отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с него.

КОЗИРОГ

Не допускайте да ви смажат лични проблеми и не се доверявайте на обещания за лесна печалба, защото може да е измамна. Разчитайте на себе си и на планираните успешни начинания за този ден. Въпреки непрекъснатите промени, поставете началото на нови задачи и създайте нови отношения. Постепенно ще си възвърнете самочувствието. От вас зависи след като се приберете от работа да не предизвиквате ревността на партньора си. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте и ще остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте, ако се налагат неочаквани разходи, защото днес ще стабилизирате успешно финансовото си състояние. Проявете отговорност на работното място. Следобед похвалите ще ви направят щастливи с резултатите от успешно завършените професионални задачи и с неочаквано големите приходи. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

РИБИ

Проведете деловите срещи, които отложихте в края на миналата седмица. Положителните промени ще ви споходят, ако анализирате действията си. Денят може да се окаже изтощителен за вас. Откажете се от критиката, за да си спестите проблемите с вашите колеги, породени от отказът им да ви подкрепят. По-добре премълчавайте. Избягвайте контактите, ако могат да създадат конфликти заради ревността на интимния ви партньор. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп