Теодора и Юмер убити и нарязани заради пари

Мястото в Бургаските гробища, където бил изровен трупът на брокерката Теодора Бахлова.

Разкритие за зверство в Бургас

Теодора Бахлова бе в неизвестност от края на октомври 2020 г.

Проверяват алибито на съдържател на клуб

Тялото на изчезналата през миналата есен брокерка Теодора Бахлова е било открито садистично разчленено и заровено в 40-сантиметрова дупка в Бургаските гробища. До момента криминалистите не са открили главата и едната ръка на брокерката.

Трупът на брокерката бил заровен в 40-сантиметрова дупка в Бургаските гробища

Тя била ликвидирана по идентичен начин както 28-годишния Юмер, който бе открит в нива до квартал “Долно Езерово”. Той бе гръмнат с куршум в главата и също разчленен. Тялото му било залято с белина, положено в торби, укрити в бидони. От торса на Юмер също липсва част - единият му крак.

Както “Труд” писа, за убийството на Юмер е арестуван Станимир Рагевски, занимаващ се с недвижими имоти. Проверява се и алибито на съдържателя на клуб в ДНА - Деян Дичев-Готвача, който завел полицаите до първия труп.

Засега версията е само една - и брокерката, и Юмер са убити за големи суми пари, с които са изнудвали похитителя си.

Деян Готвача помагал на Рагевски да изнесат трупа на Юмер в бидоните. Засекли са ги камери около блока, където в апартамент на Рагевски била извършена екзекуцията и смразяващото нарязване на трупа.

Разследващите тогава обявиха, че Готвача е свидетел, но явно през цялото време са по петите му. При втория му разпит в сряда, Готвача завел криминалисти на мястото, където била укрита транжираната Бахлова.

Рагевски, Готвача и Юмер работели заедно от години. Рагевски бил шефът, Деян готвел и събирал в заведението си високопоставена клиентела, а Юмер наскоро излязъл от затвора и бил момче за всичко.

В Бургас се говори, че и Рагевски и Готвача са бивши затворници. Именно зад решетките те се запознали. В петък се очаква официална пресконференция на ОД на МВР и прокуратурата, на която ще станат ясни подробности от аутопсията на Бахлова, още подробности по случая, включително и дали двамата мъже са бивши съкафезници.

Брокерката Теодора пък имала бизнес с Рагевски. В града се говори, че напоследък 47-годишната бизнесдама имала финансови проблеми. Тя постепенно се разделила с имотите си, които се оказали ипотекирани в банки. Въпреки това искала да строи старчески дом. Но земята, закупена от нея в Бургас, е била прехвърлена на неин приятел.

Версия

Жертвите знаели „мръсни тайни“

Брокерката Теодора Бахлова и Юмер са знаели “мръсни тайни” и искали много пари, за да си мълчат. В Бургас се коментира, че от заведението на Рагевски били иззети камери, които са записали посещенията на много от посетителите с цел да бъдат изнудвани. Говори се, и че се занимавали с отнемането на имоти от самотни и възрастни хора. В един момент, явно нещо се е объркало и започнали убийства. Възможно е разстрелът на Теодора да е станал спонтанно. Но второто убийство вече протекло по същата схема - куршум в тила и нарязване. После заливане на телата с белина и прикриване на следите.

Дъщерята Христина: Загубих всичко, съсипана съм!

“Обзета съм от гняв, мъка и безумна болка. Иска ми се аз да бях умряла... Разчленена е и е заровена от най-близкия є приятел. - написа във фейсбук Христина, дъщеря на брокерката.- Пред очите си видях разчлененото тяло на жената, която ме е носила 9 месеца и отдаде живота си за мен... и най-вероятно умря заради мен... за да имам аз. Пусти пари!!! Мразя ги! Загубих всичко.... празна съм, съсипана, очернена... Обещавам, че ще има възмездие! Сега ще съдя наред, до дупка.”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право