Тита възпя гърдите си, феновете я оплюха

Певицата провокира с дует с Боро Първи

Шеговито прекръстиха Боро Първи на Криско Втори

Тита отново предизвика вълна от коментари с новата си песен, която бързо набра популярност в ютуб. Този път повечето бяха отрицателни, тъй като дуетът на младата изпълнителка с Боро Първи ядоса дори и най-запалените фенове на арендби музиката.

Песента им носеща звучното заглавие “Задната седалка”, както и видеото към нея, предизвикаха вълна от критики, броени часове след официалната премиера в мрежата.

Особено зле се прие изпълнението на Тита, която иначе е една от любимките на младото поколение. В “Задната седалка”, влачейки се по пода оскъдно облечена тя пее “Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред, моите муцита танцуват все едно, че са балет. И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт. Даже твойта мокри пода, донесете й парцал. Това е стирка. С моя не си баджанак. Ти го натикам! Еднакви сме със тебе, без та*ак.

Според много от феновете Тита не я бива в рапирането и е доста фалшива. Критики отнесе и Боро Първи, когото потребителите подигравателно прекръстиха на “Криско Втори”.

Коментари

Задължително поле