Тома Биков: Компроматът, подаден на БСП, е от хора, които са на границата на криминалния контингент

„Върви през последните няколко дни компроматната атака и черната кампания, която БСП води, придоби изцяло публичен размер. Тя вече е ясна. Вчера под формата на „журналистическо разследване“ беше представен компромат, подаден на БСП от хора, които са на границата на криминалния контингент. Организирана престъпна група за изнудване на хора в различни държавни институции. Това ще стане ясно. Тогава ще ви питаме какви ги вършите вие“. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков в декларация от името на група. По думите му това е недопустимо, за който и да е политик.

БСП работи с компромати, но не знаят как, което говори за тежка некадърност, освен за всичко останало, коментира още Биков.

„Да, допустимо е за журналист, но г-жа Йончева не е журналист. Тя е политик, тя е депутат. Второ, няма никакво журналистическо разследване и това стана ясно от думите на Пенчо Милков пред бТВ. Преди три дни по неговите думи вие сте получили този компромат и след три дни сте го плеснали на пресконференция без дори да проверите, че има заведено дело от страна на Министерство на културата по този казус“, каза още Биков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика