Тони Хоук скача на конзола

Феновете на скейтборда вече ще могат да играят любимата си „Тони Хоук Про Скейтър“ на домашните си конзоли. Легендарната игра от края на 90-е години е ремастерирана за плейстеешън, Xbox и настолен компютър и се очаква да излезе на 4 септември.

Графиката ще отговаря на всички съвременни стандарти – резолюция от 4К и 60 кадъра в секунда. Редом до големия Тони Хоук са представени всичките герои от оригиналната игра – Стив Кабайеро, Джеф Роули, Бъки Ласек, Елиса Стиймър, Карийм Кембъл и т.н. Запазени са също нивата на трудност, опциите за настройки и знакови песни, които и досега се свързват със скейтборд културата.

„Преди да излезе играта, се чудех дали ще мога да свържа двата края като скейтбордист – бях с дете и две ипотеки – спомня си Тони Хоук. - Но това ни сложи на картата и привлече вниманието към нас. Вече имахме фенове, а някои дори се опитваха да изпълнят триковете от играта. Помня, че едно момче си беше счупило глезена. Може би именно играта помогна на толкова много скейтбордисти да ме надминат на истинската дъска.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Електронни спортове