Тотото раздаде над 8 милиона лева само за месец

Сумата, раздадена от тотализатора през октомври , се равнява на 258 064 лева на ден!

През месец октомври Спортният тотализатор отново не изневери на себе си. Размерът  на раздадените печалби само за 31 дни надхвърля 8 000 000 лева! Ако разделим тази сума по дни, цифрата на раздадените печалби надхвърля 250 000 лева на ден.

Перлата в короната на есенния месец бе поставена в последния октомврийски ден. Около 17:55 на живо по bTV беше обявено, че тото милионерите у нас вече са 105. Изключително щастливите Део и Марина съобщиха, че сумата от почти 4 300 000 лева е спечелена. По-късно стана ясно, че фишът за милиони е пуснат в град Габрово, за сумата от 4 лева! Макар че самоличността на щастливеца все още не е известна, едно е сигурно –  нечий живот е променен. Очакваме с нетърпение да разберем кой е човекът, спечелил над 4 300 000 лева и то със залог от 4 лева!

Това обаче далеч не бе единствената впечатляваща печалба през октомври. Сред най-големите късметлии бе и Станислав Галов. Той си спечели страхотната сума от 30 942 лева. Станислав сподели, че участва редовно в игрите на тотото. Любимата му игра е „ТОТО ДЖОКЕР“ и именно тя му донесла невероятната печалба. През януари Станислав спечелил подобна призова сума от играта, но продължил да вярва в успеха си и ето, че късметът му се усмихнал отново. Той има и собствена печеливша формула –  доверява се на системите за комбиниране, които многократно увеличават шансовете му за успех. Късметлията сподели, че смята да приложи тази печеливша тактика и в играта за милиони  „6 от 49“. Сумата ще инвестира в недвижим имот, а следващата цел е големият джакпот! „Оказа се, че през няколко месеца си печеля от тотото, вече очаквам да спечеля и милионите, но няма да спра да играя, защото по този начин подпомагам и развитието на спорта в България!“, каза Станислав.

Милионите, които изкушават всички, към този момент възлизат на сумата от 2 300 000 лева и очакват мераклиите, които искат да са 106-ият тото милионер у нас. Седемцифрена печалба очаква и всички пуснали фиша си за „Тото 2 – Зодиак“. Невероятни емоции може да ви донесе и джакпотът в „6 от 42“. За четвъртък се очаква той да достигне сумата от 550 000 лева!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото