Спряха движението около театър „София“ заради миризма на газ

Дават на тютюнопроизводителите 76 млн. лв.

Игра на нерви с „Левски“

Подариха на Борисов специална монета от Държавния департамент на САЩ (СНИМКИ)

Обявиха грипна епидемия в област Монтана

Административен съд – Благоевград обяви частична недействителност на избора на Общински съвет – Петрич

Джошуа гласи мач с Уайлдър

Шарапова се замисли за отказване след загуба

Мъжка рожба огласи най-старото родилно отделение във Варненско навръх Бабинден 4427 бебета са дошли на бял свят за година в трите болници в морската столица

10-годишни присъди за двама контрабандисти на тонове прекурсори Белгиецът и нидерландецът ще плащат по 100 000 лв. глоба и 5,5 млн. лв. за липсващата нелегална стока

Здравното министерство: Минимална е опасността китайският коронавирус да стигне до България

Емил Радев, евродепутат ЕНП/ГЕРБ: България е изпълнила европрепоръките относно директивата за подпомагане на малките ВЕИ

Главният прокурор разпореди проверка на разследванията срещу обвиняеми с дебели досиета

Премиерът Борисов и президентът на Азребайджан обсъдиха сътрудничеството в областта на енергетиката

Куентин Тарантино ще се посвети на семейството си

Тотото рестартира джакпота в играта „Тото 2 – 6 от 49“ с нови 2 000 000 Най-големите постоянно нарастващи джакпоти в страната са в игрите на Български спортен тотализатор

Български спортен тотализатор рестартира джакпота в играта „Тото 2 – 6 от 49“ с нови 2 000 000. Това се случи след като в неделя късметлия от град Бургас разгада печелившата шестцифрена комбинация и стана 96-ият тото милионер. Джакпотът на стойност 7 111 714.90 лева беше спечелен с фиш за 2.40 лева. Или, както се казва – малко за много.

Голямата печалба вече започна да нараства и ще продължи да се натрупва докато не бъде спечелена отново. За следващия 77-и тираж прогнозната сума в играта се очаква да достигне 2 150 000 левa. Още в четвъртък някой може да стане поредният 97-и тото милионер на България.

Всеки участник в игрите, пуснал своя фиш онлайн или в тото пункт, е потенциален милионер. Доказателство за това даде „Тото 2 – 6 от 42“. Наскоро джакпотът от над милион лева в играта беше спечелен. Той моментално беше зареден с нови 300 000 лева. Няколко дни по-късно нов участник от гр. Айтос уцели печелившите числа и се сдоби с над 330 000 лева. Дали пък и джакпотът в „Тото 2 – 6 от 49“ няма да последва този пример? Шестцифрената комбинация там може да направи отново един българи милионер. Дали това ще се случи, предстои да разберем.

Със сигурност този септември ще остане незабравим, ако имате късмета да познаете печелившата комбинация в любимата „Тото 2 – 6 от 49“. Шансовете ви да се окажете с над 2 000 000 по-богат ще бъдат по-големи, ако играете редовно. Това споделят много от печелившите в игрите на СПОРТ ТОТО. За да сте сигурни, че няма да направите пропуск, може да играете с абонамент за два или пет тиража. С два, четири или пет милиона в банковата ви сметка вие със сигурност ще носите титлата милионер на тотото.
Освен апетитните джакпоти, от Български спортен тотализатор всяка седмица дават по две коли и извънредни бонуси, които се печелят чрез жребий измежду участниците в игрите. С пуснат фиш за играта „Тото 2 – 6 от 49“ можете да се сдобиете с чисто нов автомобил, готов за нови приключения. Като комплимент някой от водещите на СПОРТ ТОТО ще дойде лично да ви връчи ключовете от новото возило.

За да грабнете някоя допълнителна парична печалба, може да играете и „Тото 2 – 5 от 35“. Джакпотът в играта „Тото 2 – Зодиак“ до 3 000 000 лева също чака новия си собственик. Както и този в „Тото 2 – 6 от 42“, който за следващия тираж се очаква да достигне 615 000 лева. А в Тото Джокер срещу 20 стотинки може да си спечелите 30 000 лева.

Сумите, които се крият в талоните на моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО, също могат да ви зарадват и донесат много приятни емоции. Печалбите са за десетки милиони левове, като в различните игри могат да се спечелят дори 550 000 лева само от един единствен талон. През месец август късметлийката Радостина Събева от град Варна спечели 55 000 от играта „Първа класа“. Всеки един от нас може да бъде на нейно място.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.