Тото изчезва безследно в следващия епизод на „Клетката“

Снимки: NOVA

Опасностите за Ина Арнаудова (Гергана Данданова) и цялото й семейство се увеличават с всеки изминал час в новия епизод на „Клетката“ - утре вечер, точно в 22:00 ч., по NOVA. И докато времето неумолимо тече, отчаяната майка е наясно, че всяка следваща минута може да се окаже пагубна за живота на дъщеря й Михаела (Маргарита Лъчезарова).

Отвлеченото момиче е в плен на бизнесмена Антон Миланов - Архонта (Боян Младенов), поставил ултиматум на Арнаудова за връщането на откраднатите 10 милиона. 

Ина трескаво мисли план как да излезе от затвора, за да помогне на детето си, но дори и не подозира, за изчезването на своя съпруг Тодор (Мартин Димитров). Разследвайки какво се е случило с откраднатите пари, Тото попада на важна следа, свързана с гаража, където те първоначално са били скрити. Така стига до мистериозния бивш полицай Желю Монев (Тодор Кайков), който очевидно е замесен в заплетения случай с откраднатата сума. Решил да го притисне, за да получи повече информация, Тото рискува смело, провокирайки непознатия в името на спасението на дъщеря си. Монев обаче се оказва не само опасен, но и добре въоръжен. Какво ще последва от сблъсъка им, къде е безследно изчезналият Тодор и дали ще се сбъдне най-лошото предчувствие на София (Жаклин Дочева), че с него се е случило най-лошото?

Гендова не може да си намери място след изчезването на Тодор, когото чувства още по-близък след развоя на драматичните събития в последните месеци. Убедена е, че той е станал жертва на последните разкрития и подозира, че Монев може да го е ликвидирал.

Тя разпитва най-близкия приятел на Тото – финансиста Калоян Бехар (Филип Гуляшки), но не успява да разбере нищо повече. Уплашена, София опитва да съобщи на Ина, но не успява, заради извънредния режим, обявен в затвора. Тя се обръща за помощ към социалния инспектор Димитър Пелев (Асен Блатечки) и споделя страховете си. Научавайки подробности за критичната ситуация, в която се намират Арнаудови, Димитър е поставен пред сложен избор дали да се намеси. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали