Травестит иска на свобода, за да плати прическа

Севдалин Асенов отказа да бъде сниман в съдебната зала.

В съдебната зала

Севдалин обеща да събере 1683 лв. за седмица

Травеститът Севдалин Асенов, който на 4 ноември 2019 г. си направил прическа за 1683 лв. в пловдивски салон за красота и напусна, без да плати, моли да го пуснат от ареста. Мотивът му - за да изкара парите и да си върне дълга. Той е подсъдим за измама и има шанс да сключи споразумение с прокуратурата, но за целта трябва да покрие щетите. “Как да изкарам парите, като съм в затвора, пуснете ме и ще ги събера за една седмица”, каза той пред Пловдивския районен съд. На предишното съдебно заседание той призна, че работи на повикване.

Асенов обаче дълго време беше издирван от органите на МВР и няма как мярката му за неотклонение да бъде променена в по-лека, затова единственият шанс е парите да бъдат върнати на салона от сестра му, която работи в Германия. За това беше даден срок до 16 април.

Севдалин Асенов отрича да е искал да измами фризьорката. “Парите бяха у човека, с когото живеех. Каза ми: Качвай се, любов, аз няма да чакам 2 часа да ти слагат коса, и отишъл и ги изиграл на машинките. Доверие вече нямам на никой”, сподели Асенов пред съда.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право