Транс жена се опитва да стане влечуго

Ева Тиамат Медуза нарича себе си “първата трансджендър”.

Хирурзи раздвояват езика на чудачката

В края на 90-те години жителката на щата Тексас - Ева Тиамат Медуза, която сега е на 58 години, била мъж на име Ричард Хермандес. Сега Ева носи титлата “най-изпомпаният транссексуал в света”.

Някога Ричард бил вицепрезидент на голяма банка и е живеел съвсем стандартен живот на успешен човек. Но след като разбира, че е болен от ХИВ, решава, че спешно трябва да се промени нещо, за да стане възможно най-щастливия човек в света.

Отначало Хермандес променя пола си и от мъж става жена с името Ева, но осъзна, че иска нещо повече.
Случва се така, че Ева така и не успява да намери общ език с всички хора около себе си, някои от тях не я разбират и я нараняват твърде много. “Колкото и да са добри хората, те са най-разрушителните и отвратителни живи същества в сравнение с други видове”, споделя Тиамат Медуза.

Гущерите, които тя винаги много е обичала, ѝ изглеждат по-разбираеми и близки. И тогава жената решава да стане първата жена влечуго в света.

За да заприлича на земноводни, Ева Тиамат Медуза похарчва десетки хиляди долари. Пластичните хирурзи вмъкват специални импланти в главата ѝ, премахват ушите, раздвояват езика и силно намаляват носа, като правят ноздрите подвижни, а татуистите покриват тялото ѝ с нарисувани люспи и пребоядисват бялото на очите ѝ в зелено.

Освен това на жената са отстранени повечето зъби и поради това вероятно трябва да се придържа към специални диетични правила.

Разбира се, за да прилича колкото е възможно повече на влечуго, Ева нанася няколко слоя грим на лицето си всеки ден. Но дори и без него, външният ѝ вид изглежда много странно.

Тиамат Медуза нарича себе си “първата трансджендър” в света. Тя се надява, че историята на нейната метаморфоза ще помогне и на други хора, които също като нея се чувстват неудобно в телата си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес