Треньорът Александър Попов: Разумът ме води към „Хебър“, но има и чувства

Александър Попов все още не е решил дали да приеме офертата наХебърда остане старши-треньор на тима и през следващия сезон. Специалистът поетигритена пожар, след като Драган Иванов получи епилептичен припадък по време на Купата на България и изведе тима до първа шампионска титла в историята му. Попов обаче не е склонен с лека ръка да напусне ЦСКА, за чието съществуване се бори в последните десетилетия като треньор и президент.

Не забравям добрите думи, с които ръководството на Хебър отправи молба за следващия сезон, само че освен разума, който води натам, има и чувствапризна наставникът, който си пожела в София скоро да има такива условия за съществуването на спортните клубове като в Пазарджик. - Видях как един цял град може да работи за успеха на един спортен колектив. Това ме радва, но и ме натъжава, защото в София това не може да се случи. Намерих тима леко обезверен в силите си, въпреки много сериозната селекция. Загубата на Купата на България и Суперкупата беше предопределила и липсата на настроение в момчетата и целия град. И за мен бе удоволствие да помогна и да видя реализирана една тяхна мечта.“

Президентът наХебърАлекандър Иванов разкри, че Попов засега е единственият вариант за треньор.

Не е говорено с друг, така че докато той не вземе решение, ние ще изчакаме“, заяви Иванов. Звездата натигритеБрадли Гънтър пък е склонен да остане в Пазарджик заради шанса да играе в Шампионската лига.

Много съм щастлив тук, представям се силно и постигаме успехи, подобрявам си играта във всеки един аспект“, заяви канадецът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт