Нов сериал показва как се копае най-ценният тюркоаз в света (ВИДЕО)

На север от Лас Вегас е скрито разкошно съкровище. Безпощадната пустиня може и да не изглежда като идеалното място да удариш джакпота, но под безплодната почва лежат милиони. 

Въпросът е да знаеш как да ги изкопаеш! В продължение на над 60 години и три поколения, семейство Отисън копаят най-търсеният тюркоаз в света. Новияс сериал в шест части „Треска за тюркоаз“ разказва за епичното начинание. Поредицата започва по Viasat Explore на 20 април от 22:45 часа. Сюжетът проследява клана Отисън, докато се борят с враждебни условия, за да открият съкровищата, заровени в пустинята на Невада.  


В централата си в Тонопа, Невада, Отисън се борят с горещи дни и мразовити нощи, детонират експлозиви на опасни склонове и се мъчат да измъкнат достатъчно от търсения камък от пустинята.

„Треска за тюркоаз“ следва семейството, докато те се опитват да се справят с огромните изскавания на международните купувачи и да задържат бизнеса си в играта за идното четвърто поколение. Това е диво приключение по тънката и опасна линия между провала и успеха.

Повторенията са в четвъртък от 23:30 часа и в събота от 20:15 часа. Кадрите предлагат изобилие от експлозии, драма, опасности, сълзи, бизнес сделки, смях и любов в едно сплотено семейство, което рискува живота си, за да придобие това безценно съкровище.


Дона Отисън е матриархът на семейството и спойката, която държи клана Отисън заедно. Тя работи в тясно сътрудничество с племениците си Тони, Трентън, Лейн и Тристан, както и със зетовете си, Дани и Томи. Въпреки, че се занимава предимно с бизнес частта, Дона никога не се колебае да се присъдини към мъжете, когато копаят и обича да си цапа ръцете.


„Това е много опасен бизнес. Трябва да се следват инструкциите, за да се работи във възможно най-сигурната среда. Но шансовете за инциденти и злополуки остават високи. Винаги може нещо да се обърка. Достатъчно е да падне един гигантски камък от скалата. Да копаеш тюркоаз е страшно трудно“, споделя Дона в интервю. Но за нея рискът си струва.

 

 

 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали