Трилър тръпки със скандално красивата Марго Роби

„Теrminal” е режисиран от Вон Стайн

s8_3_3kОще с шедьовъра на Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт” младата и изключително привлекателна Марго Роби се доказа като сериозна изпълнителка, а тази година тя получи и номинация за „Оскар” за главна женска роля на играта си в неочаквания хит „Аз, Тоня”.

Сега тя е звездата в е стилният noir трилър „Terminal”. Марго играе фаталната Ани, въвлечена в опасната задача на двама наемни убийци (Декстър Флечър и Макс Айрънс). Ето и малко по-подробно описание на трилъра: „В тъмното сърце на огромен, анонимен град, „Terminal” проследява оплетената история на двама наемни убийци с ужасяваща задача, учител, който страда от смъртоносна болест, загадъчен чистач и любопитна сервитьорка с опасен двоен живот. Съдбите им се преплитат с убийствени последици, след намесата на мистериозен престъпник, твърдо решен да получи своето отмъщение.”

Режисьор и сценарист на „Terminal” е Вон Стайн, а в ролите ще видим Марго Роби, Декстър Флечър, Макс Айрънс, Саймън Пег, Майк Майърс, Матю Луис, Дейвид Барон, Моли Хасъл, Ариане Фрейзър и други.

Коментари

Задължително поле