Трима контузени в "Игри на волята"

Славяни отново ще спят в лукс

Трима участници се контузиха в последната териториална битка в "Игри на волята", в която победиха Славяни. Георгиос, Март и Атанас си удариха краката и напуснаха играта. Дали тримата ще се завърнат или това е краят за тях, ще стане ясно скоро. От контузиите доволен е Юлиян, който смята, че по този начин ще се елиминират играчи, без да е имало елиминационна битка.

С победата си за втора поредна седмица Славяни ще спят в лукс. Отборът отново спечели битката за територия и по този начин Траки остават единствените, които до момента не са били във вилата.

Племената днес трябваше да се справят с отключване на 9 катинара, с които беше заключен техен войн. Катинарите бяха на кула, на която останалите трябваше да се качат и след това със скок да съборят ключ, с който да отключат катинар. За Славяни вързана беше Амелия-Мира, а за Траки Венцислава. Битката се оказа трудна за Ана Мария, която не успя да отключи катинар и твърдеше, че няма как да се отключи. Наложи се играта да бъде спряна, за да влезе екипът на предаването, който показа на Ана Мария, че проблем с катинара няма. Забавянето й беше фатално и заради него племето загуби, което изнерви много Юлиян, който нападна Ана Мария и я обвинява за загубата.

Утре вечер предстои капитанска битка, в която ще видим Радостина и Роберта.

Коментари

Задължително поле