Стартираха „Ученически игри 2019“ в Благоевград

Един месец безплатни прегледи за глаукома във ВМА

Емилиян Гебрев: Никога през живота си не съм ял рукола, кафе не пиех до 2017 г. Това е една добре планирана война срещу мен за физическо и икономическо унищожаване, каза предприемачът

Ангел Джамбазки: „Родител 1“ и „Родител 2“ е дискриминация, въведете пол „+безкрайност“

53-годишна жена загина при пожар в дома си в град Искър

Генералният мениджър на „Силвър Стар” в България Ролф-Юрген Заерле: Новите Мерцедеси изпреварват и самолети в технически план Предлагаме автомобили за по-малко от 500 лв. на месец, защото вярваме в сбъднатите мечти

Българин изчезна на остров Санторини

Горанов: Позицията на ГЕРБ за изборното законодателство се промени заради усещането, че се отдалечихме от хората

Александър Симов: БСП не влиза в политически договорки

Д-р Атанас Мангъров: Няма опасност за плода на бременната жена, болна от морбили

Как руса сервитьорка сервира капучино?

Данаил Кирилов, ГЕРБ: Оттеглихме промените в прага за преференциите в Изборния кодекс заради стабилността на държавата

Прокурор Русинова за случая в Нови Искър: Когато Георги е бил арестуван е говорил за МИ-6 и психотропни оръжия

Томислав Дончев: Решението за прага на преференциите беше грешка

Проф. Калин Гайдаров: До случая в Нови Искър е довело както развитието на състоянието на убиеца, така и вътрешни проблеми в семейството

Трима пренаредиха листите в Бургас

В Бургас трима кандидат- депутати пренаредиха листите. Това са Димитър Стоянов от БСП, Ася Пеева от ГЕРБ и Ангел Исаев от ДПС. Номерата и на тримата съответстваха на тези на партиите. Съответно 10-10, 11-11 и 9- 9.

Очаквана бе подкрепата за Стоянов, който е бивш лидер на БСП – топадвокат и уважаван общественик. Той ще заеме позицията зад водача Петър Кънев. Димитър Стоянов е събрал 4566 гласа – 10 % от гласовете за БСП.

В ГЕРБ Ася Пеева е заместник директор на училище в Поморие. Цяло Поморие е гласувало за нея, коментират наблюдатели. Тя печели 6057 гласа. На косъм от пренареждане на листата е бившият депутат и шеф на Горското Румен Желев, който печели 4029 гласа или 5,73 % от общите гласове.

Общинският лидер на ГЕРБ в Бургас и бивш депутат Иван Вълков също е получил много гласове – 3984 гласа(5,66 %), Жечо Станков , бившият зам. министър на енергетиката, има 3001 гласа, а Семир Абу Мелих – 1707 гласа. Засега Абу Мелих е под чертата, но влиза като „първа резерва“,примерно ако Василева бъде изтеглена в правителството. Мандатите се разпределят както следва: БСП- 4, ГЕРБ- 6, ОП-2 и ДПС- 2.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.