Трите национални телевизии чакат нова дата за лидерския дебат от ГЕРБ и БСП

Трите национални телевизии обявиха, че са готови да организира и излъчат лидерския дебат между Бойко Борисов и Корнелия Нинова, когато щабовете да двамата постигнат съгласие за датата и формата му.

БНТ, БТВ и Нова съвместно изготвиха условията и регламента за отразяване на лидерски дебат между ГЕРБ и БСП на 1.03.2017 година. Те бяха обсъдени на обща среща между представителите на новинарските редакции на телевизиите и двата политически щаба. Продуцентските, реализаторските и техническите екипи положиха максимални усилия за излъчване на дебата.

Днес на обяд изпратихме нашето последно предложение до политическите партии – от 19.30 дебат с експерти и от 20 часа лидерски дебат. Политическите сили обаче не постигнаха съгласие помежду си за формата, посочиха от трите национални медии.

За реализирането на дебат е необходимо потвърждение за участие от всеки един от двата щаба. Условие, което към момента не е изпълнено.

Телевизиите остават в готовност заедно да отразят такъв дебат на друга дата, след като ГЕРБ и БСП постигнат консенсус за условията.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Добре структорирана програма, която не обхваща комплексно управлението на държавата , но като за начинаещ и амбициозен млад човек я одобрявам в личен план. Не мога да разбера обаче в написаното по горе защо вмъкваш ДС ченгетата. Нима не си наясно/щом си бил в ДАНС/, че последните бяха вкарани в тази плювалня умишлено за да може спокойно да се разграби държавата в условията на преход. Аз лично мисля, че по този въпрос не само си наясно, но и умишлено си правиш пиар и се причистваш и ти. Гнусно и недостойно за човек, който би следвало да има отговор за това колко от ДС-ченгетата са участвали в разграбването. Струва ми се , че се броят на пръстите на едната ръка, което е нормално при репрезентативна извадка за установяване на съотносимоста на техния брой. В тази държава наистина важи-кръдеца вика дръжте крадеца.
    Слав Димитров-бивш служител на МВР и ДС

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.